Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 
2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ
 ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ



Η ομάδα του Ανατόλια κατέκτησε το κύπελλο στο 2ο Τουρνουά προετοιμασίας που διοργάνωσε με επιτυχία η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Ι.Λεμονίδης. Για τρεις ημέρες Ελπίδα, Ανατόλια , Άρης και Νέα Γενεά πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε όλους όσους βρέθηκαν στους Αμπελόκηπους για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των τεσσάρων ομάδων.                                  Ανάμεσα τους και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος αλλά και πολλοί ακόμα προπονητές από ομάδες όλων των Εθνικών κατηγοριών .





Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ομάδα
του Ανατόλια πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν Ελπίδα, Νέα Γενεά και Άρης που σημείωσαν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Πάντως και τις τρεις ημέρες παίχτηκε πολύ καλό βόλει με τις ομάδες να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.







Πρώτη νίκη για Άρη 3-1 




Με δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε και η τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά. Στον πρώτο αγώνα φανερά βελτιωμένος ο Άρης κέρδισε την διοργανώτρια Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-1(22-25, 25-20, 19-25, 23-25) πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο τουρνουά. Η ομάδα της Σούζη Παπαδοπούλου ισοφάρισε σε 1-1 ωστόσο κάποια λάθη στις λεπτομέρειες έδωσαν τη δυνατότητα στις κίτρινες να πάρουν τη νίκη με 3-1. Παρά και την ήττα η προπονήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνολική παρουσία της ομάδας στο τουρνουά προετοιμασίας. Η ομάδα έδειξε σταθερότητα και στα τρία ματς και παρά τη ριζική ανανέωση σκόρπισε ελπίδες για το μέλλον και την παρουσία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου τα φιλικά αυτά γίνονται με στόχο να καταφέρουν να δέσουν οι ομάδες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.







ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Παπαδοπούλου): Σουπιώνη, Δέμπη, Καλαντάτζε, Καραμούτσα, Παπάζογλου, Φωτιάδου, Μπηλιούρη, Θεοδωρακοπούλου, Μπολέτου Μ , Μπολέτου Κ, Λουτατίδου, Σιδηροπούλου, Νώτη, Δάκου, Ντολοπούλου.

ΑΡΗΣ (Δεληγιάννη): Πέτρου, Αντωνίου, Αποστολίδου, Μοδιώτη, Καμφορίδου, Συμεωνίδου, Καρατζοπούλου, Ωρολογοπούλου, Μανάβη, Παπαδοπούλου, Παπατκούδη, Σακαράκη, Πήτα.



Το Ανατόλια κέρδισε 3-1 τη Νέα Γενεά



Αν και έχασε το πρώτο σετ η ομάδα του Ανατόλια κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση της στη συνέχεια και να κερδίσει με 3-1 (25-27, 25-20, 25-17, 25-23) τη Νέα Γενεά. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ιωάννη Πετίδη που κατέκτησε την 1η θέση δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Πετίδης): Γιάτση, Παρασκευοπούλου, Νικολαίδου, Οικονομίδου, Τσοπούλου, Δαουτζόγλου, Γιακούμπ, Ρειζόγλου, Πετίδου, Σκόνδρα , Κωνσταντινίδου, Δήμηκα.

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Γαιδατζής): Τσομίδου, Λιάλια, Γιουμουλτζή, Τσομπανίδου, Νταή, Αστέρη, Μουντάκη, Κοτέογλου, Μπάτου, Πουρσανίδου.

Διαιτητές : Παπαδόπουλος, Ίσκας, Κουκουμάκας.





MVP η Κωνσταντινίδου


Πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Αλίκη Κωνσταντινίδου του Ανατόλια. Το βραβείο στην αθλήτρια παρέδωσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων Γιάννης Κυλίτσης. Αντίστοιχα το κύπελλο στην ομάδα του Ανατόλια έδωσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Μανώλης Ιωαννίδης.




Μανώλης Ιωαννίδης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου