Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντικές μειώσεις στα εξοδολόγια των αγώνων όλων των κατηγοριών

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίασή του στις 5/9/2012, αποφάσισε, προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα των σωματείων - μελών της, τα παρακάτω:


1. Σε συνεννόηση με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, και για δύο αγώνες του Α΄ γύρου και δύο αντίστοιχα του Β΄ γύρου, όλων των αγώνων (Α1, Α’, Β’, και Γ’ κατηγοριών) να μη καταβληθεί η αμοιβή των διαιτητών. Σημειώνεται ότι τα έξοδα μετακίνησης των διαιτητών και
βοηθών των αγώνων θα καταβληθούν κανονικά.


2. Για δύο αγώνες του Α΄ γύρου και δύο αντίστοιχα του Β΄ γύρου, όλων των αγώνων (Α1, Α’, Β’, και Γ’ κατηγοριών) να μη καταβληθεί η αμοιβή των παρατηρητών αγώνων, των υπευθύνων α΄ βοηθειών και των υπευθύνων της οικονομικής επιστασίας (όπου και αν θα υπάρξει οικονομική επιστασία). Σημειώνεται ότι τα έξοδα μετακίνησης των παραπάνω συντελεστών των αγώνων θα καταβληθούν κανονικά.

Επίσης, κατά την ίδια ως άνω συνεδρίαση, αποφασίστηκε να μειωθεί η αποζημίωση των διαιτητών, που θα αγωνίζονται στους αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, από 120,00 ευρώ σε 105,00 ευρώ και κατά 5,00 ευρώ η αποζημίωση των παρατηρητών αγώνων που ορίζονται στους αγώνες της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

3. Ταυτόχρονα, θα διευρυνθεί η Α’ ζώνη που συμπεριελάμβανε τα γήπεδα του πολεοδομικού συγκροτήματος και θα ενταχθούν σ’ αυτήν τα γήπεδα του Καλοχωρίου, της Ιωνίας (και του Γαλλικού), της Ευκαρπίας (και του ΟΕΚ), των Πεύκων, του Ασβεστοχωρίου, του Πανοράματος και των ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, ώστε να μειωθεί κι’ άλλο το κόστος των αγώνων (διαιτητές, υπεύθυνοι α΄ βοηθειών, παρατηρητές αγώνα) που θα πραγματοποιούνται στα παραπάνω γήπεδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας, σε μεταγενέστερο χρόνο, θα ανακοινώσει και άλλες αποφάσεις του προς το σκοπό ενίσχυσης των σωματείων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου