Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Π. Ψωμιάδης: Θα πεθάνουν πολιτικά όσοι δεν με στήριξαν




Σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποδίδει το γεγονός ότι το κόμμα δε βρέθηκε στο πλευρό του ο έκπτωτος Περιφεριεάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε συνέντευξη του στη Real News ο κ. Ψωμιάδης τονίζει ότι «Περίμενα επικοινωνιακή και νομική στήριξη . Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν γύρω τους αυλικούς. Εγώ, κάποιους υπουργούς δεν θα τους έκανα ούτε κλητήρες». Επισημαίνει πάντως ότι ο κόσμος είναι ακόμα στο πλευρό του. «Όπου και να κατέβω θα βγω, δεν δηλώνω αποστρατεία. Θα είμαι παρόν σε πολιτικούς θανάτους κάποιων που δε μου συμπεριφέρθηκαν σωστά».

Όπως εξηγεί δε έχει παράπονο από τον Αντώνη Σαμαρά και αρνείται ότι τον τράβηξε από το ...μανίκι στην Εβραϊκή συναγωγή. «Θα δω τον πρόεδρο μετά το Πάσχα και θα τον ρωτήσω γιατί η ΝΔ δεν ήταν δίπλα μου όσο θα έπρεπε» .

Ο πρώην Περιφερειάρχης δεν κρύβει ότι τρόμαξαν τα ισόβια στον Β. Παπαγεωργόπουλο. «Με τρόμαξε η απόφαση, ποιόν Έλληνα δεν τρόμαξε; Δεν πρέπει να έχουμε μια νέα βιομηχανία προφυλακίσεων».

Οι κατηγορίες σε βάρος του για τις υποθέσεις που είναι ανοιχτές, δηλώνει ότι θα καταπέσουν στο δικαστήριο γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. «Ενας και μοναδικός μας κυνηγάει που λέγεται Τρεμόπουλος. Αυτός βρίσκεται πίσω απ' όλα».

Όπως λέει θα προσφύγει στο Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την καταδικαστική απόφαση που του στοίχησε το αξίωμα του Περιφερειάρχη. Τέλος γα τον Άκη Τσοχατζόπουλο δηλώνει ότι τον εγκατέλειψαν οι σύντροφοί του και ότι «αν αποδειχθεί ότι έχει κάνει κάτι, σίγουρα δεν το έχει κάνει μόνος του».


4

0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου