Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επιστολή από τον πρώην διαιτητή Γιώργο Δαμιανίδη

 Από τον πρώην συνάδελφο διαιτητή Γιώργο Δαμιανίδη πήραμε την παρακάτω επιστολή:

Προς Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί συνάδελφοι,
πληροφορήθηκα πως την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τα γεγονότα που συνέβησαν στον αγώνα Ολυμπιακος Τερψιθέας – Ατρόμητος Αγ. Αντωνίου.

Η απόφαση, όπως αναμενόταν ήταν καταδικαστική για τους κατηγορούμενους, γεγονός που με ικανοποίησε και με δικαίωσε ταυτόχρονα για όσα είχα περάσει εκείνο το απόγευμα. Θέλω να σταθώ και να επισημάνω την ΜΕΓΙΣΤΗ υποστήριξη που είχα από τους Χρήστο Δημόπουλο και Αλέξανδρο Σφελινιώτη που ήταν βοηθοί μου στον συγκεκριμένο αγώνα και παρουσιάστηκαν όποτε χρειάστηκε στο δικαστήριο ως μάρτυρες, όπως επίσης και την υποστήριξη του συνδέσμου διαιτητών στο νομικό κομμάτι, που ανέλαβε πετυχημένα η δικηγόρος του συνδέσμου, Δέσποινα Σιταρίδου.

Πλέον αναμένουμε και την απόφαση του αστικού δικαστηρίου, το οποίο θα αποφασίσει και το ύψος της αποζημίωσης, το οποίο ποσό όποιο και να είναι αυτό, θα διατεθεί υπέρ των διαιτητών του συνδέσμου διαιτητών.

Αυτή η απόφαση επίσης θα είναι και μια υπενθύμηση σε όσους ήδη χειροδίκησαν και αναμένουν το δικό τους δικαστήριο ή σε όσους τολμήσουν να σηκώσουν το χέρι τους σε συνάδελφους διαιτητές, να ξέρουν τι τους περιμένει!

Μετά τιμής,
Γεώργιος Δαμιανίδης
Μη εν ενεργεία διαιτητής Σ.Δ.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου