Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ, θλίψη και συγκίνηση σε όλη την Ξάνθη. Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς! Σε ηλικία 35 χρονών, “ φυγε" από ανακοπή καρδιάς το βράδυ του Σαββάτου, ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ξάνθης, ο γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου και 
Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ξάνθης Σπύρος Καραολάνης.

Η είδηση έπεσε ως "κεραυνός" εν αιθρία σήμερα στη πόλη μας, καθώς κανείς δεν μπορεί από όλους εμάς ακόμη να "συνειδητοποιήσει" ότι έφυγε ο Σπύρος...
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Σπύρος Καραολάνηςβρίσκονταν απο την περασμένη Πέμπτη για διακοπές στη Χαλκιδική (στον Άγιο Νικόλαο) και αισθάνθηκε οξύς πόνους στο στήθος το απόγευμα του Σαββάτου. Ενημερώθηκε αργά το βράδυ το κέντρο Υγείας Πολυγύρου για να στείλει ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά όταν έφτασε στο σπίτι όπου έμενε με τους φίλους του.
Έχουμε κατακλυστεί από δεκάδες τηλέφωνα φίλων του Σπύρου Καραολάνη που αδυνατούν ακόμη και τώρα να πιστέψουν αυτό που συνέβη, ενώ άγνωστο είναι προς το παρόν πότε και τι ώρα θα γίνει η κηδεία για να σας ενημερώσουμε.
Ότι και να γράψει κανείς, σ' αυτές τις περιπτώσεις οι λέξεις χάνουν την σημασία τους. Ακόμη και η λέξη κουράγιο...


Ο θρήνος συνεχίζεται στην Ξάνθη

Ο θάνατος τον χτύπησε στις διακοπές


Οδύνη σε όλη την Ξάνθη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του 35χρονου Σπύρου Καραουλάνη.Ο νέος ήταν με φίλους του στη Χαλκιδική (όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε λίγο πριν πεθάνει στο Facebook) όπου τον βρήκε η ανακοπή καρδιάς!

Ο Σπύρος ήταν αγαπητός σε όλους.Ισχυρή προσωπικότητα, δραστήριος και πολλά υποσχόμενος.
Ήταν στέλεχος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ (Τομεάρχης).
Τον Σπύρο αποχαιρέτησε με ανάρτηση του στο Facebook ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Δημήτρης Βαρτζόπουλος.