Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κοίτα που η κλοτσιά της ¨δημοσιογράφου” του βγήκε σε καλό!!!



Ελπίδα μέσω του... ποδοσφαίρου για τους Σύριους πρόσφυγες -πατέρα και γιο- οι οποίοι δέχθηκα τρικλοποδιά από εικονολήπτρια, την ώρα που διέσχιζαν τα σύνορα της Ουγγαρίας
Ο Οσάμα Αμπντούλ Μοσέν και ο γιος του Ζαΐντ, έγιναν γνωστοί από την επίθεση που δέχτηκαν από Ουγγαρέζα οπερατέρ, ωστόσο φαίνεται πως η τύχη τους... χτύπησε την πόρτα.

Η ιστορία τους συγκλόνισε όλο τον κόσμο, όπως και τον Μιγκέ Άνχελ Γκαλάν. Ο Γκαλάν, ο οποίος είναι διευθυντής της σχολής προπονητών CENAFE και υποψήφιος για την προεδρία της ισπανικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε να βοηθήσει τον Μοσέν και την οικογένειά του,.

Ο Μοσέν στη Συρια, προπονούσε μία ομάδα ποδοσφαίρου και ο γιος του Ζαΐντ αγαπά το ποδόσφαιρο και θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Έτσι ο Γκαλάν, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την οικογένεια να πάρει άσυλο στην Ισπανία, προκειμένου ο Μοσέν να εργαστεί ο προπονητής εκεί.

Ο Οσάμα Μοσέν δέχτηκε με ικανοποίηση την πρόταση αυτή, τονίζοντας: «Το να πάμε στην Ισπανία είναι ένα όνειρο». Η άφιξη της οικογένειας των Σύριων στο αεροδρόμιο του Ατότσα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ και μάλιστα ο Γκαλάν δήλωσε πως έχει βρεθεί και σπίτι για να στεγάσει την οικογένεια στο Χετάφε.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Χετάφε εξέφρασαν από τη πρώτη στιγμή διάθεση να βοηθήσουν την οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ δεν αποκλείουν στο άμεσο μέλλον να βοηθήσουν με ανάλογο τρόπο και άλλους Σύρους πρόσφυγες.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου