Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Τιμές για μπάνιο στην πόλη!





Διανύουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού και η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει. 

Μπορεί οι παραλίες της Χαλκιδικής να βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο υπάρχουν μερικές οάσεις δροσιάς μέσα στην πόλη, όπου μπορεί ο καθένας να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Ξενοδοχεία και pool bars έχουν ήδη ανοίξει τις πισίνες τους και σας καλούν να τις επισκεφθείτε.

Εμείς επιλέξαμε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Domotel Les Lazaristes

Στην οδό Κολοκοτρώνη 16 στη Σταυρούπολη λειτουργεί το πεντάστερο ξενοδοχείo « Domotel Les Lazaristes». Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να δροσιστούν και βρίσκονται στη δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Η πισίνα του ξενοδοχείου λειτουργεί καθημερινά από τις 11.00 μέχρι τις 19.00.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ το άτομο ενώ για παιδιά μέχρι 12 ετών είναι 5 ευρώ.

Ocean Club

Μία όαση δροσιάς στη Δυτική Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη Νεάπολη. Στo Ocean Club μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στη μεγάλων διαστάσεων πισίνα παράλληλα με τον καφέ ή το πότο σας.

Η τιμή εισόδου είναι 7 ευρώ. Στην πισίνα του κλαμπ μπορείτε να δροσιστείτε από τις 11.00 μέχρι τις 19.00

SKY Pool "THE MET HOTEL"

Με μια εκπληκτική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας αν επισκεφθείτε το Sky Pool του The Met Hotel.

Στη διάθεσή σας είναι και το S K Y | B A R & RESTAURANT για cocktails και ιδιαίτερες γεύσεις.

Η πισίνα είναι ανοιχτή από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Η τιμή εισόδου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή είναι 15 το άτομο και 22 τα δύο άτομα ενώ το Σαββατοκύριακο είναι 19 ευρώ το άτομο και 30 ευρώ τα δυό άτομα. Τα παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών έχουν δωρεάν πρόσβαση στην πισίνα ενώ από 6 μέχρι 12 ετών έχουν έκπτωση 50%.

Hyatt Regency Thessaloniki Pool

Tην ευκαιρία να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια πισίνα 1.200 μέτρων θα έχουν όσοι επισκεφθούν το Hyatt Regency Thessaloniki. Φορέστε λοιπόν το μαγιό σας και ετοιμαστείτε για στιγμές χαλάρωσης δίπλα στην πισίνα με δροσερά κοκτέιλ και ελαφριά γεύματα.

Το ωράριο λειτουργίας της πισίνας είναι από τις 08:00 μέχρι τις 20:00. Το κόστος Δευτέρα – Παρασκευή, είναι 15 ευρώ το άτομο και 20 ευρώ τα δύο άτομα. Σάββατο και Κυριακή η τιμή εισόδου είναι 30 το άτομο και 50 ευρώ τα δύο άτομα. Μπορείτε ακόμα να πληρώσετε μηνιαία συνδρομή για τη χρήση της πισίνας η οποία κοστίζει 150 ευρώ.

Aqua Club Spa - Hotel-Nikopolis

Αν θέλετε να συνδυάσετε την πολυτέλεια με μια βουτιά στην μεγαλύτερη πισίνα της πόλης (1750τ.μ), τότε πρέπει να επισκεφθείτε το Aqua Club Spa το Hotel-Nikopolis.

Η πισίνα λειτουργεί από τις 10.00 μέχρι τις 20.00.

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για τη χρήση μόνο της εξωτερικής πισίνας η τιμή είναι 15 ευρώ το άτομο και 20 ευρώ τα δύο. Για τα παιδιά 0-6 ετών είναι δωρεάν, ενώ για παιδιά 7-12 ετών 5 ευρώ.

Σάββατο και Κυριακή η χρήση της εξωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου- spa είναι 30 ευρώ το άτομο και 50 ευρώ το ζευγάρι, για παιδιά 0-6 ετών είναι δωρεάν, ενώ παιδιά 7-12 ετών 10€.

Makedonia Palace - Pool Bar

Ένα από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace, σας δίνει την ευκαιρία να αποδράσετε για λίγες στιγμές δροσιάς, μια θέα τον Θερμαϊκό και τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Το ωράριο λειτουργίας της πισίνας είναι Δευτέρα με Κυριακή από τις 10.00 μέχρι τις 20.00.

Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη η είσοδος είναι 15 ευρώ το άτομο και 25€ ευρώ το ζευγάρι, ενώ Παρασκευή με Κυριακή είναι 25 ευρώ το άτομο και 45 ευρώ τα δύο άτομα.
Για τα παιδιά 0-6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν ενώ για 7-12 ετών είναι 5 ευρώ.

Capsis Roof Garden

Μία μικρή όαση βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου Capsis στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η πισίνα του Capsis είναι η ψηλότερη στην πόλη με αποτέλεσμα παράλληλα με το μπάνιο σας να απολαμβάνετε και μια εκπληκτική θέα. Η είσοδος είναι ελεύθερη καθώς υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση η οποία είναι 7 ευρώ. Η πισίνα λειτουργεί από τις 11.00 μέχρι τις 20.00

Philippion Hotel – Pool

Έαν επιθυμείτε ένα μπάνιο με ησυχία, καθαρό αέρα μία μοναδική θέα της Θεσσαλονίκης και του Σέιχ – Σου, τότε θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από την πισίνα του Philippion Hotel. Η πισίνα θα είναι διαθέσιμη από την Τρίτη και θα είναι ανοιχτή από τις 10.00 μέχρι τις 19.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Electra Palace

Την ευκαιρία να δροσιστείτε με θέα την Αριστοτέλους , την πλατεία σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, σας δίνει το Electra Palace. Η πισίνα λειτουργεί από 11.00 μέχρι τις 19.00, ωστόσο οι διαθέσιμες θέσεις για κάνετε τη βουτιά σας είναι περιορισμένες. Η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου