Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τα μηνύματα της κ. Ευταξά σε βουλευτές και στελέχη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ


Μηνύματα σε βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια, έστειλε χθες η πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά. Με αφορμή αντιδράσεις βουλευτών της Α’ Θεσσαλονίκης που εκδηλώθηκαν σε συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής για τις κινήσεις στελεχών που συζητείται ότι θα είναι υποψήφιοι στις λίστες της ίδιας περιφέρειας (κυρίως για την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη), η κα. Ευταξά τόνισε, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από όσους αντιδρούν: «η γκρίνια υπάρχει πάντα αλλά είναι κατώτερη των περιστάσεων και της χώρας και της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη στιγμή», και έστειλε μήνυμα ανανέωσης: «είναι σαφές ότι θα υπάρξουν και νέοι άνθρωποι υποψήφιοι και θα υπάρξουν και δυνατά ονόματα στα ψηφοδέλτια, που δημιουργούν και έναν άλλου είδους ανταγωνισμό. 

Δεν μπορούμε να θέλουμε μια ζωή μέσα σε ένα ψηφοδέλτιο, ο ένας να είναι αναγνωρίσιμος με 60% και 80% πιθανότητες και οι άλλοι να παίζουν στο όριο του στατιστικού λάθους». Η κα. Ευταξά πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει καμία εκλεκτική σχέση με την κα. Σπυράκη», απαντώντας σε σχετικές εσωκομματικές αιχμές ενώ επανέλαβε ότι τα ψηφοδέλτια θα ανανεωθούν: «το στίγμα που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ζητάει και η κοινωνία είναι να βγουν μπροστά νέα άτομα που είναι αναγνωρίσιμα στους χώρους που δραστηριοποιούνται». 

Η πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης είπε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ένταξη στα ψηφοδέλτια αλλά ξεκαθάρισε, ιδίως προς στελέχη που δηλώνουν πως έχουν εξασφαλίσει μια θέση υποψηφίου, πως κανείς δεν έχει το ‘οκ’ του προέδρου ότι θα είναι σίγουρα στο ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου