Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
Φωτογραφία του Manolis Ioannidis.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10/6/2017 με μεγάλη επιτυχία η τελική εκδήλωση των αθλητικών τμημάτων του δήμου μας στο κατάμεστο ΕΑΚ Αμπελοκήπων με υπέροχα, δημιουργικά και πρωτότυπα προγράμματα τμημάτων προσχολικής ηλικίας, ενόργανης, ρυθμικής, ZUMBA εφήβων και γυναικείων τμημάτων, ΤΑΕ-ΚWON- DO παρουσιάζοντας τη δουλειά όλου του χρόνου. 

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και συμβολικά δώρα στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που δούλεψαν στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου μας. 

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Μανώλης, ο εντεταλμένος αθλητισμού ,ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης,ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Φωτογραφία του Manolis Ioannidis.Την Κυριακή 11/6/2017 το ΕΑΚ Αμπελοκήπων πλημμύρισε από παιδιά που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στα τμήματα Μπάσκετ των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους». Η γιορτή του Μπάσκετ διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, οι μικρές ηλικίες διαγωνίστηκαν σε σκυταλοδρομίες και lay up.Τα πιο μεγάλα παιδιά έλαβαν μέρος σε συναγωνισμό 3P και στο knock out. Η εκδήλωση έκλεισε με έναν πρωτότυπο τρόπο, οι γονείς πήραν τη θέση των παιδιών τους και διασκέδασαν συμμετέχοντας σε διαγωνισμό ελεύθερων βολών. Στους νικητές των διαγωνισμών απονεμήθηκαν δώρα. 

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και συμβολικά δώρα στους 


Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν ο Αθλητικός Σύλλογος « Ελπίς Αμπελοκήπων » για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Παμπαίδων 2016-2017 της ΕΠΕΣΘ και ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Ε Αμπελοκήπων που κατέβαλε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Β ́ Τοπ. κατηγορίας της ΕΠΣΜ περιόδου 2016-2017. 

Φωτογραφία του Manolis Ioannidis.
Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που δούλεψαν στα προγράμματα «Άθληση για Όλους» του Δήμου μας. 
Φωτογραφία του Manolis Ioannidis.
Στην ωραία εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Μανώλης και ο Εντεταλμένος
Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντισμού.