Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

44ο Πανελλήνιο Παίδων-Η τελετή λήξης-MVP ο Κλωνάρας44ο Πανελλήνιο Παίδων-Η τελετή λήξης-MVP ο Κλωνάρας, πρώτος σκόρερ ο Τσούκας


Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του ΔΑΚ Μεσολογγίου ξεκίνησε η τελετή λήξης των αγώνων. Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ευχαρίστησε τους παράγοντες του δήμου για την βοήθεια τους στην άρτια τέλεση των αγώνων αλλά και όλους τους συμμετέχοντες.


Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του τουρνουά (MVP) κατέκτησε ο Δημήτρης Κλωνάρας του ΠΑΟΚ. Στην καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν επίσης οι Γιώργος Ταζόπουλος (ΠΑΟΚ), Ραφαήλ Λαναράς (Ίκαρος Καλλιθέας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΣΕ Δούκα) και Δημήτρης Καραϊσκος (Προμηθέας). Πρώτο σκόρερ στο τουρνουά αναδείχθηκε ο Θανάσης Τσούκας του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου Γρεβενών.


Στην έκτη ομάδα, τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, την απονομή έκανε ο Λάζαρος Σαββίδης (μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ), στην πέμπτη, ΑΟ Κύδων, ο Θεόδωρος Μυζίκος (μέλος Δ.Σ. ΕΣΚΑΒΔΕ), στην τέταρτη τον Προμηθέα Πάτρας, ο Άγγελος Παπανικολάου (μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ), στην τρίτη , ΑΣΕ Δούκα, ο Λάζαρος Σαββίδης (μέλος Δ.Σ. της ΕΟΚ), στην δεύτερη, τον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Κώστας Νικάκης (μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ). Το κύπελλο του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης.