Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ και Ελληνικό Κολλέγιο: Μία σχέση εμπιστοσύνης
Μία σχέση εμπιστοσύνης, η οποία υφίσταται εδώ και αρκετά χρόνια μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του Ελληνικού Κολλεγίου συνεχίζεται και φέτος με την παροχή υποτροφιών που εξασφαλίζουν την άριστη ακαδημαϊκή μόρφωση των αθλητών του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Ηλίας Παπαθεοδώρου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου στην περιοχή της Θέρμης και συναντήθηκε με την κυρία Έμυ Φουντά (Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου), αλλά και με την κυρία Ιωάννα Φουντά (εκπρόσωπο του Ελληνικού Κολλεγίου).

Τον προπονητή του ΠΑΟΚ υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κολλεγίου κ.Πέτρος Φουντάς που επεσήμανε πως... "αυτή η συνεργασία που έχουμε με χαρά με τον ΠΑΟΚ εδώ και αρκετά χρόνια είναι πολύ σημαντική και δεν μετριέται σε χρήματα..."


Ο κ.Παπαθεοδώρου με την ευκαιρία της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολλεγίου, επισκέφθηκε και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ (διακρίνεται σε φωτογραφία μαζί με τον κ.Νίκο Δεμερτζή...) στο οποίο προπονούνται τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ του ΠΑΟΚ. 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί το Ελληνικό Κολλέγιο για την εποικοδομητική συνεργασία όλων αυτών των ετών και την ακαδημαϊκή υποστήριξη των αθλητών του συλλόγου.