Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του Άτλαντα Αμπελοκήπων-Μενεμένης σχετικά με τη δράση του την τελευταία τριετία.



Από τον υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων και τύπου κ. Ισμυρλίδη Κωνσταντίνο λάβαμε και ανακοινώνονται τα εξής:

«Με βάση το καταστατικό και όπως ορίζει πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου μας με πλήρη απαρτία των μελών, για τα πεπραγμένα των τελευταίων 3 ετών. Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου του συλλόγου μας Ιορδάνη Κίτσιου για τα όσα έχει καταφέρει η διοίκηση του συλλόγου από την επανίδρυση του Άτλα εώς σήμερα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά και επιδικνίωντας μεγάλο σεβασμό προς τους χορηγούς, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου όπως επίσης την ίδια αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του ταμεία μας Κακάκη Θωμά για την άψογη οικονομική διαχείριση στις όποιες οικονομικές υποχρεώσεις είχε ο σύλλογος σε ετήσια βάση. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα πάρθηκαν αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. για τα επόμενα 2 χρόνια. Έτσι η 11 μελής διοίκηση συνεχίζει με περισσότερη δύναμη και όρεξη ώστε να φέρει το σύλλογο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει, έχοντας μόνο μία εσωτερική αλλαγή στη θέση του αντιπροέδρου την οποία αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. Καζαντζής Γεώργιος αντί του Απόστολου Ριζόπουλου ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει μέλος του Δ.Σ. για τα επόμενα 2 χρόνια λόγο οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. δεν τίθεται επίσημα πλέον από τον Άτλα θέμα συγχωνεύσεως με καμία ομάδα του Δήμου μας. Η πόρτα του γραφείου μας είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να βοηθήσει στη προσπάθεια που καταβάλουμε, πρώτιστα με την εγγραφή του ως μέλος του συλλόγου και αργότερα σύμφωνα με όσα ορίζονται στο καταστατικό να συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ. του συλλόγου μας.
Αποφασίστηκε όπως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να στελεχωθεί ένα τμήμα ακαδημίας ηλικίας έτους 2004 – 2006.
Την Πέμπτη 31/5/2018 και ώρα 8:30 μμ το Δ.Σ. του Άτλα θα παραθέσει γεύμα αποχαιρετισμού στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο προπονητή της ομάδας μας λόγο λήξεως πρωταθλήματος και των καλοκαιρινών διακοπών στο οβελιστήριο Square.
Τέλος το Δ.Σ. του Άτλα πλέον αισθάνεται την ευγνωμοσύνη να ευχαριστήσει όλο το φίλαθλο κοινό του Δημοτικού Διαμερίσματος Μενεμένης και όχι μόνο, γιατί ουσιαστικά τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα ανήκει σε αυτούς.
Ευχόμαστε δε στη προσπάθεια που φέτος θα γίνει για τη νέα αγωνιστική περίοδο να τους έχουμε και πάλι στο πλευρό μας ευελπιστώντας σε ένα καλύτερο μέλλον στα ποδοσφαιρικά αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.

Καλό καλοκαίρι, με υγεία, υπομονή και επιμονή σε όλο το κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου