Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Επιτροπή διαιτησίας: Αποχώρηση από τη προεδρία του Νίκου Φιλιππιάδη


Εφτά χρόνια μετά τη παραμονή του στη προεδρία της επιτροπής διαιτησίας, ο Νίκος Φιλιππιάδης αποχωρεί από το πόστο του προέδρου, αλλά συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρει τις υπηρεσίες του, από την θέση του ειδικού συμβούλου και α” αντιπροέδρου στην ΕΠΣΜ σε θέματα διαιτησίας υπηρετώντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης.

Ο Νίκος Φιλιππιάδης εξέδωσε μια ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει τα παρακάτω: 


Μετά από 7 χρόνια παραμονής στην προεδρία της Ε.Διαιτησίας/ΕΠΣM, αποχωρώντας σύμφωνα με τον νέο κανονισμό διαιτησίας (Ε.Π.Ο-Περέιρα) οφείλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.


Τον άλλοτε πρόεδρό μας και νυν πρόεδρο της Ε.Π.Ο Βαγγέλη Γραμμένο, τοποθετώντας με να υπηρετήσω αυτόν τον ευαίσθητο χώρο της διαιτησίας. Το Δ.Ε της Ε.Π.Σ.Μ , τον πρόεδρό μας, τους συμβούλους αλλά και το προσωπικό της Ένωσης για την στήριξη και άριστη συνεργασία μας. Τους παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων για την αγάπη την οποία εισέπραξα αλλά και για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν, δίνοντάς μου δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω κάθε φορά και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς για την διαιτησία της Θεσσαλονίκης και ταλαιπωρήθηκε από το προηγούμενο καθεστώς της Ε.Π.Ο.


Τους συνεργάτες μου στην Επιτροπή Διαιτησίας για την καλή πορεία που είχαμε, ευχόμενος στον νέο πρόεδρο Αλέκο Τικόζογλου η διαιτησία της Θεσσαλονίκης έως των ημερών του να δει καλύτερες μέρες. Στους διαιτητές μας (Σ.Δ.Π.Θ) ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ήθος, την συμπεριφορά, την προσφορά τους και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου αλλά και προς την διαιτησία.


Υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και από την θέση του ειδικού συμβούλου και α” αντιπροέδρου στην ΕΠΣΜ σε θέματα διαιτησίας υπηρετώντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης και του Νομού μας, αυτό που αγάπησα, αυτό που με ανέδειξε.


Σας ευχαριστώ όλους,

Νίκος Φιλιππιάδης

ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Δ. Ε.Π.Σ.Μ

ΤΕΩΣ ΔΙΕΘΝΗς ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ F.I.F.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου