Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων ΕΠΣΜ


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα προγραμματιστούν τουλάχιστον δύο (2) εμβόλιμες Τετάρτες (25 Σεπτεμβρίου 2019 – 9 Οκτωβρίου 2019) και, αν χρειαστεί, θα οριστούν επιπλέον εμβόλιμες σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή κάποιων έκτακτων γεγονότων.

Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του πρωταθλήματος θα προγραμματιστεί τουλάχιστον μία (1) εμβόλιμη Τετάρτη (2 και 9 Οκτωβρίου 2019) σ’ όλους τους ομίλους και, αν χρειαστεί, θα οριστούν επιπλέον εμβόλιμες σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή κάποιων έκτακτων γεγονότων.

B’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Σεπτεμβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή έκτακτων γεγονότων, ενδεχομένως, να χρειαστούν να οριστούν αγώνες και σε εμβόλιμες Τετάρτες (Απρίλιος 2020 – Μαϊος 2020).

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου 2019. Οι ομάδες θα αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής, της Α1 και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ συμμετέχουν οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Super League 1, Super League 2 και Football League.

Οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (α’ φάση αγώνων) το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι ομάδες της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (α’ φάση αγώνων) το Σαββατοκύριακο 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου