Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Νέα δωρεάν rapid test σε πεζούς




Νέα δωρεάν rapid test σε πεζούς θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) σε πεζούς:

# τη Δευτέρα 10 Μαΐου από 10:00 έως 14:30 στην Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου (έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης),
#την Τρίτη 11 Μαΐου από 10:00 έως 14:30 στον ισόγειο χώρο του Καραπάντσειου Πολιτιστικού Κέντρου (οδός Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι) και
#την Τετάρτη 12 Μαΐου από 10:00 έως 14:30 στην Πλατεία «Εμμανουήλ Παππά» (συμβολή των οδών Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι) .

Υπενθυμίζεται για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Οι πολίτες πρέπει να στείλουν 1 στο 13033. Τη δράση συντονίζει ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Μανώλης Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου