Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΛΥΨΩ





Προς Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης


Υπ’ όψιν 


κ. Κυρίζογλου Λάζαρου 


Δημάρχου δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης


κ. Ιωαννίδη Μανώλη 


Αντιδημάρχου δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης






Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2014





Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, 


Αξιότιμε Κύριε Αντιδήμαρχε,





Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες τόσο τις δικές μας και των μελών του Δ.Σ. όσο και όλων των μελών και φίλων του Σωματείου Καλυψώ για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού σας Συμβουλίου προκειμένου να υλοποιηθεί η συνάντησή μας. Η συνάντησή μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 με εξαιρετική επιτυχία. 






Σημειώστε, πως ο σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι μη κερδοσκοπικός και στοχεύει μόνο στη ψυχολογική αποφόρτιση των μελών μας από τις συνέπειες της ψωρίασης και της ψωριασικής αρθρίτιδας και στην ενημέρωσή τους, σχετικά με τις δυνατότητες αναβάθμισης της ποιότητας ζωής τους, μέσα από τι δράσεις του Καλυψώ.






Η ψωρίαση έχει παρόμοιες αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής, σε ότι αφορά την υγεία, με άλλες ιατρικές και ψυχιατρικές καταστάσεις, όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες και η κατάθλιψη και κατά συνέπεια, εξουθενώνει τον ασθενή τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.






Ο αριθμός μελών του Καλυψώ στη Θεσσαλονίκη είναι σημαντικός και οι συναντήσεις αυτές αποτελούν δίαυλο επικοινωνίας και επαφής μεταξύ τους. Το σημαντικότερο όλων ασφαλώς παραμένει πως οι συναντήσεις αυτές βοηθούν τους συμμετέχοντες να αναπτύσσουν τα σχετιζόμενα με τη νόσο τα θέματά τους και με τη βοήθεια της επικοινωνίας να οδηγούνται στην ψυχολογική αποφόρτιση.






Για την πολύτιμη αρωγή σας στη προσπάθεια αυτή σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και ευχόμαστε να σας έχουμε συμπαραστάτες και στις μελλοντικές μας συναντήσεις.










Με τιμή, 


















Κωνσταντίνος Αθ. Λούμος Γκότσικα Μαρία


Πρόεδρος Δ.Σ. Καλυψώ Μέλος Καλυψώ - Υπεύθυνη Θεσσαλονίκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου