Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Κτίριο «στολίδι» διεκδικεί βραβείο αρχιτεκτονικής! (ΦΩΤΟ)Το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης είναι υποψήφιο για βραβείο αρχιτεκτονικής!

Συγκεκριμένα, μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής Έργων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (Ε.Ι.Α.) στις 23, 29 Ιουνίου και 5 Ιουλίου, επιλέχθηκαν 92 αρχιτεκτονικά έργα που ολοκληρώθηκαν την πενταετία 2012-2017 τα οποία και χωρίστηκαν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την χρήση τους.

Στην κατηγορία «Κτίρια Κοινόχρηστης Λειτουργίας», ανάμεσα σε 18 συμμετοχές, η Επιτροπή επέλεξε να συμπεριλάβει και το Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο. Στο τέλος της αξιολόγησης των έργων από δεύτερη εξαμελή επιτροπή, σε ειδική έκθεση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη θα απονεμηθούν τα ετήσια Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ε.Ι.Α..Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ευχαριστεί το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής για αυτή του την επιλογή, συγχαίρει τον καθηγητή κ. Νίκο Καλογήρου και τη μελετητική του ομάδα γι’ αυτή τη διάκριση και τους εύχεται καλή επιτυχία.