Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μανώλης Ιωαννίδης στα γραφεία του ΑΣ Ελπίς


Επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ Ελπίς πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Μανώλης Ιωαννίδης, δίνοντας στους διοικούντες του συλλόγου την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για διάφορα θέματα που άπτονται της Δημοτικής Αρχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, τον κ. Ιωαννίδη υποδέχθηκε και ευχαρίστησε για την παρουσία του σύσσωμο το Δ.Σ. του ΑΣ Ελπίς, σε μια συνάντηση που ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Τα στελέχη του συλλόγου δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και προσωπικά στον Δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου για τη διαρκή στήριξη που παρέχει, ενώ παράλληλα στάθηκαν στον σημαντικό ρόλο του κ. Ιωαννίδη, ο οποίος άκουσε με ενδιαφέρον όλα τα θέματα που τέθηκαν.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και με την ευχή ότι σύντομα θα υπάρξουν νέες, ευχάριστες αφορμές, ώστε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού να τιμήσει ξανά με την παρουσία του και να χειροκροτήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων, που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση στον Δήμο και σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου