Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Οι πιτισιρικάδες του ΠΑΟΚ στο… Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να δέχονται προσκλήσεις για τη συμμετοχή διαφόρων τμημάτων του Δικέφαλου σε τουρνουά σε όλη την Ευρώπη! Ετσι η ομάδα Κ13 (με παιδιά γεννημένα το 2000) θα δώσει το παρών της στο μεγάλο διεθνές τουρνουά που θα γίνει 31Μαΐου με 2 Ιουνίου στο Βέλγιο στην πόλη Μπασεβέλντε το οποίο αποκαλείται και ως "Champions League U13"!

Το συγκεκριμένο διεθνές τουρνουά διεξάγεται εδώ και 17 χρόνια και συμμετέχουν τμήματα Ακαδημιών ορισμένων από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες! Στο φετινό καμπ στο οποίο κλήθηκε και ο ΠΑΟΚ έχοντας να επιδείξει σημαντικές παρουσίες και σε άλλα μεγάλα τουρνουά τα τελευταία χρόνια, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Αντερλεχτ, Μπριζ, Γκενκ, Γάνδη και Μπέερσοτ από το Βέλγιο), Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Αλκμααρ από την Ολλανδία, η Σέλτικ από τη Σκοτία, η Μπαρτσελόνα από την Ισπανία και η Μπάγερ Λεβερκούζεν από τη Γερμανία!

Το τμήμα του ΠΑΟΚ που κλήθηκε για το διεθνές τουρνουά του Μπασεβέλντε είναι με παιδιά γεννημένα το 2000 τα οποία έχουν προπονητή τον Βασίλη Μήττα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που κλήθηκε σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση για τις Ακαδημίες.

"ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ"

Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μιλώντας στα ΣΠΟΡ εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για τον Δικέφαλο θα έχει τέτοια διεθνή αναγνώριση. Αναλυτικά είπε:

"Το τμήμα των Ακαδημιών μας με παιδιά γεννημένα το 2000 είχε φτάσει πέρυσι στον τελικό ενός τουρνουά στην Ολλανδία όπου έχασε από την Αϊντχόφεν αλλά νωρίτερα απέκλεισε ομάδες όπως η Αρσεναλ και η Λεβερκούζεν. Αναγνωρίστηκε όμως η Ακαδημία μας για την ποιότητά της και έτσι από τον περασμένο Οκτώβριο κάλεσαν το ίδιο τμήμα στο μεγάλο διεθνές τουρνουά του Βελγίου. Είναι χαρά μας να μας καλούν στα μεγαλύτερα τουρνουά του εξωτερικού και να αναγνωρίζονται διεθνώς οι Ακαδημίες μας. Τα παιδιά μαζεύουν εμπειρίες και εμείς βλέπουμε το βαθμό ετοιμότητας και τα δείγματα γραφής της δουλειάς που γίνεται".

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Ενα άλλο τμήμα του ΠΑΟΚ, η ομάδα Κ14 με παιδιά γεννημένα το 1999 και προπονητή τον Γιάννη Αβραμίδη, θα συμμετέχει τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου σε ένα άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό τουρνουά στη Σουηδία, και συγκεκριμένα στη Στοκχόλμη, το οποίο διοργανώνει ο πρώην πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Λέναρτ Γιόχανσον όπου παρούσα θα είναι και η Μπαρτσελόνα. "Εχουμε καλή παρουσία ως ΠΑΟΚ σε όλα τα τουρνουά Ακαδημιών που μας καλούν και έτσι οι αυξάνονται οι νέες προσκλήσεις που δεχόμαστε", τόνισε στα ΣΠΟΡ ο Βασίλης Μήττας, ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας Κ13. "Στο Βέλγιο που θα πάμε για το μεγάλο διεθνές τουρνουά του Μπασεβέλντε υπάρχει και μεγάλη ελληνική κοινότητα που θα είναι στο πλευρό μας", πρόσθεσε.

sport103.gr







Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87354:oi-pitisirikades-tou-paok-sto-tsampions-ligk&catid=52:-sports-seleo&Itemid=73#ixzz2Kz1bl6BU 

Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου