Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Διαχειριστής του Ολα Θεσσαλονίκη, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Θεσσαλονίκης με Το Ποτάμι


Οταν πριν λίγες μέρες ο Γιάννης μας ανακοίνωσε την πρόθεση του να πολιτευθεί με
το Ποτάμι στη Β' Θεσσαλονίκης, νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα.....
Ολοι στη διαχειριστική ομάδα ξέραμε ότι είναι ....ανήσυχο πνεύμα, όμως δεν περιμέναμε ότι θα έχει το κουράγιο να εκτεθεί στο πολιτικό στίβο.

Κουρασμένοι όλοι από την αρρωστημένη κατάσταση που σέρνεται το τελευταίο διάστημα στη χώρα, δεν είχαμε τη δύναμη να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να λοιδορούμε την Ελληνική πολιτική πραγματικότητα, προσπαθώντας με το χιούμορ να διασκεδάσουμε τουλάχιστον την τελματωμένη αυτή κατάσταση.

Τώρα λοιπόν, κάποιος από εμάς, αποφάσισε να αφήσει την βολή της καρέκλας και του πληκτρολογίου και να βγει εκεί έξω, προσπαθώντας να κάνει ότι μπορεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για να αλλάξει κάτι σε αυτό το σκηνικό, της απάθειας και της αποστασιοποίησης.

Εμείς από εδώ λοιπόν, στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά τον Γιάννη και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που διάλεξε και απευθυνόμενοι σε εσάς που ψηφίζετε στη Β' Θεσσαλονίκης και θα στηρίξετε με τη ψήφο σας Το Ποτάμι, να βάλετε ένα σταυρό και στο...καμάρι μας !!!

Δεν σημαίνει βέβαια, ότι ξαφνικά γίναμε όλοι ...."Ποταμίσιοι" και ότι θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτό που πιστεύει ο καθένας και η κάθε μία από εμάς, στο δρόμο που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια, που μας συντροφεύετε και σας συντροφεύουμε.

Το Ολα Θεσσαλονίκη παραμένει πιστό σε όλα αυτά που το καθιέρωσε αυτά τα χρόνια, σε αυτά που πρεσβεύουμε ατομικά και συλλογικά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την παρέα μας, που δύναμη και κινητήριο μοχλό της έχει την αγάπη σας και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου