Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΈΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ





      Αγαπητέ φίλε Γιώργο
      Σου γράφω αυτό το γράμμα με πρόθεση να σου πω φιλικά τη γνώμη μου, σαν νέοι άνθρωποι και ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου.
      Στην τοπική μας εφημερίδα «ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ», τεύχος Νοεμβρίου, αρθρογράφησες με τίτλο «Η αυτοδιοίκηση στον πόλεμο» και για ακόμη μια φορά επιτέθηκες αδικαιολόγητα προς το Δήμαρχο μας.
      Επίτρεψέ μου να σου θυμίσω τη διακήρυξη της δημοτικής μας παράταξης, στην οποία είμαι περήφανος που ανήκω, καθώς εμείς πρωτοπορώντας, πάντοτε χωρίς κομματικό χρίσμα,  με ψηφοδέλτιο απαρτιζόμενο από προσωπικότητες με διαφορετική πολιτική αφετηρία, ξεπεράσαμε τα κομματικά χαρακώματα και αφήσαμε πίσω μας τις στείρες πολιτικές αντιλήψεις που κρατούσαν δέσμια την πόλη μας. 
      Δε διδάξαμε πολιτική γεωγραφία αλλά πολιτικό ήθος. Ενωμένοι και στην πράξη εφαρμόσαμε τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Προχωρήσαμε στην εκλογή Προέδρου (Δαμιανός Ανδρέου) από άλλη παράταξη του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Ανοίξαμε τις πόρτες, καλέσαμε σε συνεργασία τους πάντες, δηλώσαμε ότι για να πάει μπροστά ο Δήμος μας πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ότι ουσιαστικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της πόλης μας.
      Ξεχνάς επίσης ότι αυτόν το Δήμαρχο που είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» τον τιμούν και τον στηρίζουν  επί τρεις τετραετίες οι συνδημότες μας.
      Σου θυμίζω ότι εσείς ως δημοτική παράταξη πήρατε το κομματικό χρίσμα και την υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του ΛΑ.Ο.Σ.. Η κομματική σας ταυτότητα είναι γνωστή και σεβαστή από εμάς.  Δεν πρέπει όμως η κομματική σας ιδιότητα να σας επηρεάζει στη λήψη αποφάσεων ή ψηφισμάτων του Δημοτικού μας Συμβουλίου, όταν πρόκειται για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για ζητήματα που απασχολούν έντονα τον λαό μας.
      Αναρωτιέμαι τελικά ποιος έχει  κομματικό προσωπείο;
Υ.Γ: Σου αφιερώνω το τραγούδι «ΑΣΠΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ», (Μάνος Χατζηδάκις & Νίκος Γκάτσος).                                                                                                                
                                                                                                                  Φιλικά
                                                                                                                Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου