Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

"ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πάνε να φτιάξουν νέο κόμμα"


Την εκτίμηση ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδεύουν προς συνένωση εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

"Ακούγοντας τον κ. Σαμαρά στην ομιλία του μετά τον ανασχηματισμό, είναι ξεκάθαρο πια νομίζω ότι μιλάμε για συνένωση των δύο κομμάτων. Ακούγοντας στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλάνε για το ευρωπαϊκό λεγόμενο κόμμα , βλέπουμε ότι εδώ τα δύο κόμματα πάνε να έρθουν πέραν του αρραβώνα εις γάμο κοινωνία και να δημιουργήσουν ένα νέο κόμμα", είπε μιλώντας στον Real Fm.

Αυτό, όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, έχει δύο αποτελέσματα σε βάρος του ελληνικού λαού. Το ένα είναι ότι "θα διαγραφούν τα δάνεια των κομμάτων γιατί αυτό το νέο κόμμα θα αποκτήσει ένα νέο ΑΦΜ και μιλάμε για 500 εκ. ευρώ που έχουν φάει μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό και από τις τράπεζες". Και το δεύτερο, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι ότι "πάμε πλέον σε μια πολιτική αντιπαράθεση των λεγόμενων φεντεραλιστικών δυνάμεων και όσων μιλάμε για εθνική κυριαρχία και διατήρηση της Ευρώπης των εθνών κρατών".

"Με τη συνένωση των δύο κομμάτων έχουμε βεβαίως και το θέμα της παραγραφής των αδικημάτων και βλέπουμε τη συνεργασία στις εξεταστικές επιτροπές να είναι πλέον αρραγής", συμπλήρωσε φέρνοντας ως παράδειγμα τη μη παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου