Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Π. Ψωμιάδης: Ο κ. Τρεμόπουλος δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ "καταδικάστηκε" και "δικάστηκε"

Την αποζημίωση την οποία επιδίκασε στον Μ Τρεμόπουλο το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (δείτε ΕΔΩ) σχολίασε το γραφείο Τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

Εκδόθηκε απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία ο Μ. Τρεμόπουλος καταδικάσθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε καταβολή χρηματικής ικανοποίησης ποσού 10.000 ευρώ και σε δημοσίευση περίληψης της απόφασης στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ.

Ο Μ. Τρεμόπουλος, κατά την απόφαση του Πρωτοδικείου, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ υποστήριξε εν γνώσει του ψευδώς, ότι «ο κ. Ψωμιάδης έχει καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος και σε άλλες περιπτώσεις (αμμοληψίες Αξιού), όμως δεν διαπιστώθηκε δόλος, οπότε ουδείς έθεσε θέμα αργίας ή παύσης».

Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Π. Ψωμιάδης είχε αμετάκλητα αθωωθεί, με απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης. 

Την απαλλαγή αυτή τη γνώριζε ο Μ. Τρεμόπουλος, ο οποίος άλλωστε φέρει την ιδιότητα του νομικού και δη του δικηγόρου, ενώ και ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας γνωρίζει τη διαφορά της λέξης "καταδικάστηκε" από τη λέξη |δικάστηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου