Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης παίζει Ράγκμπυ στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπυ (E.O.Ρ.) και το Δήμο Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν με επιτυχία την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 και ώρα : 18.30 – 20.30 στην Κεντρική Πλατεία Αριστοτέλους την παρουσίαση του Νέου Ολυμπιακού Αθλήματος του RUGBY. Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης πρωτοπόρο και στον χώρο του αθλητισμού διοργάνωσε την πρώτη Ακαδημία Νέων Rugby στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Διεύθυνση του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κα Ιωάννα και Έμυ Φουντά, ο πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Robert Sanders, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ κ. Ευάγγελός Στάμος, ο Κομισάριος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπυ κ. Παναγιώτης Αργιανίδης και πρόεδροι συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες Ράγκμπυ 7s μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών & Γυναικών Ελλάδας Ράγκμπυ, Συλλόγων από ολόκληρη την Ελλάδα και των πρώτων τάξεων της Νέας Ακαδημίας Ράγκμπυ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να γίνει ευρέως γνωστό το άθλημα του Ράγκμπυ και να κοινοποιηθεί τόσο η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπυ στην Θεσσαλονίκη τον Μάη του 2014 όσο και η νεοϊδρυθείσα Ακαδημία Ράγκμπυ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης.

Η εμπειρία και το θέαμα που παρακολουθήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης ήταν μοναδικό και σίγουρα θα παραμείνει ανεξίτηλο στις καρδιές μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από την εκδήλωση πατώντας εδώ.











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου