Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Έμεινε... με τις ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ- Ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στη Νέα Σμύρνη παρά τις αρκετές καλές φάσεις που δημιούργησε και γνώρισε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 από τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, έμεινε πλέον 11 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό που νωρίτερα κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0.

Οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ με τον Αραβίδη στο 6΄ έπειτα από ασίστ του Λάζνικ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με όμορφη εκτέλεση φάουλ του αυστριακού, που ήταν σίγουρα ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, στο 61ο λεπτό της συνάντησης. Ο Δικέφαλος είχε αρκετές χαμένες ευκαρίες με σπουδαιότερες το δοκάρι του Αθανασιάδη στο 12΄ αλλά και τις δύο μεγάλες φάσεις λίγο πριν δεχτεί το δεύτερο γκολ με Σπυρόπουλο και Κίτσιου να μη βρίσκουν στόχο με κοντινά σουτ.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν μέτρια σχετικά απόδοση, κάνοντας αρκετές τελικές προσπάθειες, όμως τους έλειπε το γκολ, πράγμα που τους στοίχισε στη σημερινή αναμέτρηση την ήττα. Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη που τον έφερε στους 24 βαθμούς και του έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Πλέον στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή που ακολουθεί την Τετάρτη στην Τούμπα, ώστε να σφραγίσουν τη πρόκριση στους "8" μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου