Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...

1.Θερμά συγχαρητήρια στην Ελπίδα Αμπελοκήπων γιατί αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα βόλεϋ κορασίδων της ΕΠΕΣΘ και στον ΗΡΑΚΛΗ Αμπελοκήπων για την εκτός έδρας νίκη του έναντι του ΈΒΡΟΥ Σουφλίου με σκορ 0-1.


2. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ 
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου το διήμερο δράσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού την Παρασκευή 21/3 και το Σάββατο 22/3. Το πρώτο μέρος αυτής της δράσης προχώρησε με τη διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου και μιάς μικρής φιάλης νερού που διένειμε το Σώμα Εθελοντών αυτήν την Παρασκευή σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα του δήμου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο με την ενημέρωση των παρευρισκομένων από τους εθελοντές με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έλλειψη νερού και εξοικονόμησης του με απλούς τρόπους.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ 
24/3/2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση κόσμου η εκδήλωση-αφιέρωμα στον ποιητή-στιχουργό Νίκο Γκάτσο στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και το γραφείο Πολιτισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου