Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Απάντηση στη λάσπη του Γ.Κυριλλίδη


Έρχονται δημοτικές εκλογές στις 18-5-14.

Βρεεεε !! καλώς τα τα παιδιά !  «Παλιά τους τέχνη κόσκινο». Πήραν τη λάσπη στα χέρια τους και επιδίδονται στο προσφιλές τους σπορ. Τα ίδια έκανε ο Γ.Κυριλλίδης και το 2010.

Η «καταγγελία» του Γ.Κυριλλίδη είναι ανυπόστατη και μη ισχύουσα καθώς το ποσό ανάθεσης αντιστοιχεί σε πραγματικές ανάγκες του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, χωρίς σπατάλη και με μεγάλη οικονομία εκ μέρους της διοίκησης. Του θυμίζουμε ότι ο περισυνός διαγωνισμός έγινε για ποσό 40.000 ευρώ. Ο εφετινός γίνεται για 29.916,06 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) δηλ. κατά 10.000 ευρώ λιγώτερα. Τα πάντα είναι καθ’ όλα νόμιμα και νομότυπα καθώς όλοι οι πρόχειροι διαγωνισμοί και οι περιλήψεις τους δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του δήμου μας, στο διαδίκτυο στο «πρόγραμμα Διαύγεια» του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων καθώς και σε τρεις (3) έντυπες εφημερίδες.

Σχετικά με την περίληψη διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εντύπων, φακέλων και αφισών για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του δήμου μας, με συνολικό ποσό ανάθεσης 29.916,06 € καθιστούμε γνωστό ότι στον διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ασκούν δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της προμήθειας. Υπενθυμίζουμε ότι εφέτος ειδικώς θα πραγματοποιηθούν Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και Ευρωεκλογές. Συνεπώς οι ανάγκες της υπηρεσίας για έντυπα (ανακοινώσεις, αφίσες με το πρόγραμμα διεξαγωγής των εκλογών κλπ.) είναι αυξημένες. Παρά ταύτα μειώσαμε το ποσό σε σχέση με το 2013. Συνεπώς δεν πρόκειται για καμία προεκλογική μεθόδευση της διοίκησης του δήμου αλλά για φτώχεια μεγάλη επιχειρημάτων και προτάσεων που οδηγεί σε….ταραχή τον Γ.Κυριλλίδη ενόψη της δυσμενούς γι ‘αυτόν επικείμενης λαϊκής ετυμηγορίας.



       Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης


  Ιωαννίδης Ι. Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου