Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Έδωσε λύση ο Στυλιανίδης


Τελικά, ο άσος που έκρυβε στο μανίκι του ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης ήταν η χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» με το ποσό των 4,5 εκ. ευρώ να διατίθεται για την εξυπηρέτηση 3.000 παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Μάλιστα, ο υπουργός, δοθείσης ευκαιρίας, δεν παρέλειψε να τονίσει πως σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον τόπο πρέπει και οι οικονομικά εύρωστοι να σταθούν δίπλα στα δοκιμαζόμενα κομμάτια της κοινωνίας.

Και μπορεί τα συνθήματα και οι διαμαρτυρίες παρευρισκομένων που πρόσκεινται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς να δυσκόλεψαν το έργο του, ωστόσο, ο θρακιώτης πολιτικός έδωσε καθαρές και ειλικρινείς απαντήσεις σε όλα τα θέματα αποφεύγοντας σκιές και αιφνιδιασμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι η απάντησή του για το μέλλον του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» φαίνεται να ικανοποίησε τους εργαζομένους οι οποίοι αποχώρησαν από την αίθουσα του συνεδρίου. Ωστόσο, ο υπουργός δεν έμεινε εκεί. Κανόνισε ραντεβού με εργαζομένους του προγράμματος από όλη την Ελλάδα για αύριο στις 10 στο χώρο του υπουργείου.

Την κρίσιμη ώρα λοιπόν που ο πρωθυπουργός αναζητά προθύμους να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο βάζοντας πλάτη, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε δυναμικά «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου