Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Μια απάντηση στην "καταγγελία" του επικεφαλής



Ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Γ. Κυριλλίδης στις εκλογές του του 2010 με την παράταξη που είχε το επίσημο χρίσμα του Π.Α.ΣΟ.Κ. και ήδη μεταμορφωμένος σε ανεξάρτητο, λόγω καθίζησης των ποσοστών του Π.Α.ΣΟ.Κ, επικεφαλής παράταξης, το έχει παρακάνει. Ο Δήμος και η τεχνική υπηρεσία έχουν εικόνα του συγκεκριμένου Σχολείου. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα διδακτήρια που κατασκευάστηκε από τον Ο.Σ.Κ. (Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων), με μελέτη και προδιαγραφές Ο.Σ.Κ. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πληρεί τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου διδακτηρίου. Το αντίθετο μάλιστα. 

Λόγω της απόλυτης ένδειας επιχειρημάτων και προτάσεων, μάταια προσπαθεί ο κ. Κυριλλίδης, διαστρέφοντας την αλήθεια, να αρθρώσει στείρο και άγονο αντιπολιτευτικό λόγο, σπέρνοντας ψέματα περί δήθεν κινδύνου και ακατάλληλου διδακτηρίου για τους μαθητές. 

Η ίδια η Αντιδήμαρχος Παιδείας και ο Δήμαρχος σε πρόσφατη επίσκεψής τους έδωσαν εξηγήσεις και έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις στο Σύλλογο Γονέων και στους Εκπαιδευτικούς, όταν τους τέθηκαν τα ζητήματα, προκειμένου αυτά να λυθούν. 

Τα υποστυλώματα της περίφραξης είναι χαμηλά και κατασκευασμένα με βάση τη μελέτη του Ο.Σ.Κ. έτσι ώστε να στηρίζεται (και στηρίζεται) με απόλυτη ασφάλεια η περίφραξη. 

Θα πρέπει να γνωρίζει ο καταγγέλλων ότι σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Σχολείου κατά τα διαλείμματα υπάρχουν υποχρεωτικά εκπαιδευτικοί που επιτηρούν τα παιδιά. Τι να κάνουμε όμως…

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»…

Είπαμε Γιώργο αλλά όχι κι έτσι δηλαδή "όποιος κουράστηκε αποχωρεί".
Τί να κάνουμε όμως, έτσι είναι αυτά.


"Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται" και εσύ θα περιμένεις πολύ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου