Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ωραίος αγώνας στη Νεάπολη


ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 1/5/2013 ΩΡΑ 18.30'.
Σε μια όμορφη εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές 
Νεάπολης βάζοντας στο επίκεντρο το άνθρωπο και με τη φράση ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ τα κατάφεραν αρκετά καλά στο αγώνα αλληλεγγύης με τους ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ που είχε σκοπό ενίσχυση φτωχών οικογενειών και των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας με την προσφορά τροφίμων από όλους μας .
Μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα από τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές Νεάπολης τα οποία θα παραδοθούν σε συμπολίτες που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα , ενώ ένα μέρος των τροφίμων θα δοθεί στο συσσίτιο της ενορίας του Αγ. Γεωργίου Νεάπολης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Φάρμα Κουκάκη που πρόσφερε 100 λίτρα φρέσκο γάλα και 400 τεμάχια γιαούρτια κρέμες και ρυζόγαλα καθώς και χυμούς, τα οποία θα παραδοθούν μαζί με ένα μέρος των τροφίμων στο συσσίτιο της ενορίας του Αγ. Γεωργίου Νεάπολης αύριο στις 2/5/2013 Πέμπτη στις 8 ώρα το πρωί.
Αγωνιστικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι είχε πολλές καλές φάσεις οι Παλαίμαχοι Πιερίας ήταν ανώτεροι στα 25' πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν με 2-0 με δύο γκόλ του Κουνατίδη Γιώργο, στη συνέχεια οι Βετεράνοι Νεάπολης επέβαλλαν το ρυθμός τους 
είχαν τρία δοκάρια και με γκολ του Δημήτρη Ζιγκερίδη του Λάζαρου Γεωργιάδη ισοφάρισαν με τελικό σκορ 2-2. 
Οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Νεάπολης ευχαριστούν τα Ζαχαροπλαστεία Μουτεβέλη , τον Τσακιρίδη Χρήστο για την προσφορά τους για τα σάντουιτς, φρούτα και αναψυκτικά που διέθεσαν καθώς και τους Παλαίμαχους Πιερίας για την αποδοχή της πρόσκλησης μας .
Ο Γενικός Γραμματέας , Δημήτρης Ζιγκερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου