Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με στόχο τη βελτίωση του Δημοτικού Έργου


Αλλαγές στη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου 
με στόχο τη βελτίωση του Δημοτικού Έργου 


Με στόχο την υλοποίηση άμεσων διαρθρωτικών αλλαγών και την επιτάχυνση του Δημοτικού έργου στο πλαίσιο της αναζήτησης του καλύτερου και αποτελεσματικότερου μοντέλου διοίκησης προς το συμφέρον του Δήμου και προς όφελος των δημοτών, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλαςζήτησε τις παραιτήσεις των οκτώ Αντιδημάρχων του Δήμου προκειμένου να προβεί άμεσα σε αλλαγές στη διοίκηση και στον επανακαθορισμό αρμοδιοτήτων. 
“Τα προβλήματα και οι αυξημένες ανάγκες του Δήμου απαιτούν από όλους μας την επαγρύπνηση, την αυτοκριτική και τη συνεχή προσπάθεια αυτοβελτίωσης. Στο πλαίσιο αυτό ο επαναπροσδιορισμός των στόχων, των πολιτικών και της αποτελεσματικότητας μας με σκοπό των καλύτερο συντονισμό, μέσα από μια μόνιμη διαδικασία απολογισμού και σχεδιασμού αποτελεί στο εξής αυστηρή επιδίωξή μας που θα επαναλαμβάνεται κάθε έτος” δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Σούλας.
Στο πλαίσιο των διαρθρωτικών αλλαγών και εν αναμονή των παραιτήσεων, ο Δήμαρχος έθεσε ως περιθώριο στους Αντιδημάρχους την 25η Αυγούστου προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εκκρεμείς υποθέσεις τους.
“Οι αλλαγές θα δρομολογηθούν σε κλίμα συνεννόησης, ομόνοιας και με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου επισημαίνοντας πως “Τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η δημοτική ομάδα προκειμένου μέσα από το διάλογο να προσδιορίσει τα επόμενα βήματα για την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα της διοίκησης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου