Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ Vs ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!


ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ Vs ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

Όπως είναι γνωστό οι φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών για να μειώσουν το Φ.Π.Α. στο μοσχαρίσιο κρέας από 23% σε 13%, επέλεξαν το superb ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ των 170 εκ.€ :
"Να επιβάλλουν Φ.Π.Α 23% στην Ιδιωτική εκπαίδευση". 
- Ιδιωτικά σχολεία, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, ωδεία κτλ.. όλα στην πυρά του 23%... 


Ισοδύναμο μάλιστα που ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑ δεν επέβαλλε. 
Just ΣΥΡΙΖΑ imagined!


Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, ο μαθητής στο ιδιωτικό σχολείο όχι μόνο δεν πρέπει να επιβαρύνεται με Φ.Π.Α., τουναντίον πρέπει να ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ από το δημόσιο καθώς το απαλλάσσει από extra δαπάνες δημόσιας εκπαίδευσης (ο γονιός που στέλνει το παιδί του στο ιδιωτικό, απελευθερώνει κόστος & πόρους από το δημόσιο σχολείο ενώ πληρώνει κανονικότατα φόρους).
Τα φροντιστήρια απασχολούν προσωπικό με 5 και 6 ευρώ την ώρα που όλοι καλά γνωρίζουμε ότι βάζουν πλάτη απέναντι σε ένα δημόσιο σχολείο που έχει εγκαταλείψει την ποιοτική μόρφωση των νέων...


Επιπροσθέτως υπάρχει κοινοτική οδηγία ήδη από το 2005: ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ δεν επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. στην ιδιωτική εκπαίδευση.
ΦΥΣΙΚΑ κάποιοι ημέτεροι εξαιρέθηκαν από το μέτρο...& γιατί εξαιρέθηκαν; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ ΥΨΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ...Για άλλα μια φορά λοιπόν δε χτυπάμε τα ρετιρέ...
ΧΤΥΠΑΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου