Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣΣτο πλαίσιο εκπόνησης της μελέτης σκοπιμότητας για την εφαρμογή κυκλοφοριακών επεμβάσεων στις οδούς Γ. Χαλκίδη και Μεγ. Αλεξάνδρου ανακοινώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της μελέτης που αφορά τη συγκέντρωση και επεξεργασία στοιχείων, την αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης και τη διαμόρφωση και συγκριτική αξιολόγηση εναλλακτικών σεναρίων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επεμβάσεων. 

Η μελέτη κατέληξε στη διαμόρφωση τριών εναλλακτικών σεναρίων κυκλοφοριακών επεμβάσεων τα οποία τίθενται σε δημόσια διαβούλευση. Πληροφορίες και σχέδια των εναλλακτικών σεναρίων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ampelokipi-menemeni.gr, στο μενού: Οδηγός του δημότη/Εφημερίδα της Υπηρεσίας/Θέματα Διαβούλευσης. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 167 (πληροφορίες: τηλ. 2313300938). 

Οι παρατηρήσεις σας θα πρέπει να αποσταλούν έως 31/08/2015 στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου, στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@ampelokipi-menemeni.gr

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εντός του μηνός Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί δημόσια παρουσίαση των εναλλακτικών σεναρίων κυκλοφοριακών επεμβάσεων στο κινηματοθέατρο του Δήμου «Αλέξης Μινωτής».