Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

"Καλωσορίζουμε την ψηφιακή εποχή"


Η ενημέρωση των τηλεθεατών της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τη μετάβαση από την εκπομπή αναλογικού τηλεοπτικού σήματος στην ψηφιακή εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου ήταν το θέμα της σημερινής συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης.

"Η Θεσσαλονίκη και ένα μεγάλο μέρος της Κεντρικής Μακεδονίας καλωσορίζουν τη νέα ψηφιακή εποχή. Από τις 14 Δεκεμβρίου μπαίνουν και επίσημα τίτλοι τέλους στο αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος για όλα τα κανάλια, δημόσια ή ιδιωτικά,
και οι τηλεθεατές αποκτούν πρόσβαση στη ψηφιακή τεχνολογία που εγγυάται καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου. Εμπιστευόμαστε τα πολλαπλάσια οφέλη που θα προκύψουν από την τεχνολογική αυτή αναβάθμιση, καλή αρχή", υπογράμμισε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία συντονισμού ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική πληροφορία, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2310 299627 και 2310 299736 από 08:00 – 17:00, καθώς επίσης και να ενημερωθούν από το διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων yme.gov.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου