Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργο Κυριλλίδη πάλι έχασες!!!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Πρώτον δεν υπάρχουν καλοριφέρ όπως γράφεις στο συγκεκριμένο Κ.Α.Π.Η. Δενδροποτάμου αλλά κεντρική θέρμανση από αεραγωγούς οροφής, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον δεν τα έχεις δει ποτέ από κοντά.

Δεύτερον, το σύστημα θέρμανσης βγήκε εκτός λειτουργίας λόγω κλοπής όλων των καλωδιώσεων όχι μόνο του Κ.Α.Π.Η. αλλά όλου του πολυκέντρου (παιδικός σταθμός, πολυϊατρείο, Κ.Α.Π.Η.). Μετά την αποκατάσταση της βλάβης έγινε δεύτερη απόπειρα κλοπής, η οποία προκάλεσε βραχυκύκλωμα (ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα) και διακοπή ρεύματος  σε όλο το πολυκέντρο δημιουργώντας ζημίες στο μηχάνημα λειτουργίας.
Με άμεση παρέμβαση του Δημάρχου και των υπευθύνων της δημοτικής αρχής αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα, το σύστημα θέρμανσης λειτουργεί κανονικά και μάλιστα πριν από την ημερομηνία που καταγγέλλεις.

Πες μας Γιώργο, σε ποιό μέρος της χώρας ανάβουν τη θέρμανση από Σεπτέμβριο μήνα;;;
Τέλος, αναφορικά με την «οργή» των μελών του Κ.Α.Π.Η. στην καταγγελία σου, σε ενημερώνουμε ότι η «οργή» δεν αφορά το έργο της δημοτικής αρχής αλλά αυτούς που προκάλεσαν επανειλημμένα τις κλοπές και τις ζημίες στο
συγκεκριμένο χώρο…

3 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΠΕΡΓΙΑ .......ΚΑΙ Η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΒΑΒ
    Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επικοδομητική αντιπολίτευση απαιτεί γνώση της πραγματικότητας...σε διαφορετική περίπτωση ολισθαίνει σε ατοπήματα και εκτίθεται ανεπανόρθωτα στα μάτια των πολιτών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή