Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Άρχισαν οι αλλαγές διοικήσεων σε οργανισμούς της Θεσσαλονίκης

Τα ηνία της εταιρείας «Εγνατία Οδός ΑΕ», που βρίσκεται σε καθοδική τροχιά και θα μείνει χωρίς κεφάλαια, αφού οι δρόμοι μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ ανέλαβε ο αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός και καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Παρασκευάς Σαββαΐδης.

Ο κ.Σαββαϊδης, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό "Ομάδα Δημιουργίας"
του Κώστα Γκιουλέκα.

Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μεταξύ άλλων, είπε ότι «στόχος όλων των μελών του Συμβουλίου και της πολιτικής ηγεσίας είναι η συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας, η πλήρης αξιοποίηση του προσωπικού της και η προώθηση των απαιτούμενων διαδικασιών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων νέου προσανατολισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αντιπρόεδρος στο νέο διοικητικό συμβούλιο ανέλαβε ο αρχιτέκτων Ζαφείρης Σακελλάρης και μέλη οι Χρήστος Βάρδας, Μανώλης Κελαϊδάκης, Μανώλης Τσιρόπουλος, Κώστας Χατζής και Δημήτρης Σημαιοφορίδης (ο τελευταίος ως εκπρόσωπος εργαζομένων).

Αλλαγές αναμένονται στις διοικήσεις και άλλων Οργανισμών και Φορέων του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα όπως στην ΕΥΑΘ Παγίων, στη ΔΕΘ HELEXPO, στον ΟΛΘ, στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Βέβαια, σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις οι αλλαγές ίσως περιοριστούν στην τοποθέτηση συμβούλων και υποσυμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου