Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τιμήσαμε τους Εκπαιδευτικούς μας...και άλλες ανακοινώσεις...


Με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Δήμος μας τίμησε τους εκπαιδευτικούς του, σήμερα 30/1 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου. Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου μετά από τη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και τους ευχήθηκε ψυχική και σωματική υγεία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπαιδευτικοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας.






Επέκταση του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή "Καζαντζάκη" 



Το τμήμα συντήρησης έργων του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης με τους ηλεκτρολόγους του προβαίνει σε επέκταση του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή "Καζαντζάκη" της Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης.



ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΔΩΝ ΥΠ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ 


Το Πράσινο Ταμείο ΥΠΕΚΑ αποφάσισε ομόφωνα την ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012-2015» στον Άξονα 5 «Χώροι Στάθμευσης στον Αστικό χώρο» και του Δήμου μας με το έργο «Διευθέτηση χώρων στάθμευσης οδών Υπ. Αγγελάκη και Έλλης Αλεξίου» με προϋπολογισμό ένταξης 25.301,00 ευρώ.



ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ


Πραγματοποιήθηκε χθες στο κινηματοθέατρο του Δήμου μας "Αλέξης Μινωτής" η κοπή της βασιλόπιτας της Αθλητικής Ένωσης Αμπελοκήπων παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και αθλουμένων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου