Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Τα… χρειάστηκε η Ηλιούπολη στους Αμπελόκηπους


Αν και έφτασε να προηγείται με 0-4 μέχρι το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ΓΣ Ηλιούπολης δέχθηκε δύο γκολ αλλά και αρκετές ευκαιρίες στο τέλος, παίρνοντας τελικά μια σημαντική νίκη με 2-4 επί της ΑΕΑ.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Γιώργου Ταληχμανίδη και του Λεωνίδα Υφαντίδη ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε τέσσερα λεπτά με τα γκολ του Καρανίκα και του Παντελίδη, στο 28′ και στο 32′ αντίστοιχα.

Στην επανάληψη, οι Ηλιουπολίτες πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τους Χατζή και Φωτογλίδη, «σφραγίζοντας» την νίκη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η ομάδα του Ανέστη Τσόμπανου, πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Τσομάκο και Κοπαλίδη, θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα, ωστόσο βρήκε απέναντι της, τον γκολκίπερ Γιαχγάι που «έσωσε» την Ηλιούπολη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Πλέον η Ηλιούπολη υποδέχεται τον Αστέρα Ραιδεστού την ερχόμενη Τετάρτη σε εξ” αναβολής παιχνίδι, δίνοντας ακόμα έναν αγώνα σε διάστημα λίγων ημερών. Στον αντίποδα, η ΑΕΑ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό αν αναλογιστεί κάνεις ότι από την ομάδα έχουν αποχωρήσει αρκετά βασικά στελέχη.

ΑΕΑ- ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2-4
Σκόρερ: Τσομάκος 83′, Κοπαλίδης 88′ /Καρανίκας 28′, Παντελίδης 32′, Χατζής 55′, Φωτογλίδης 75′
Διατησία: Αγγελάκης (Μερκενίδης- Μιχαηλίδης)

ΑΕΑ: Παρασκευαϊδης, Λασκαρίδης, Χατζόπουλος, Δάρατζης, Κοπαλίδης Θ., Αριστιάδης, Κοπαλίδης Χ., Καϊρακλίδης, Καλπαζίδης, Τσομάκος, Χατζηπέτρου
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Δερέκης και Μητσόγλου

Ηλιούπολη: Γιαχγάι, Πόπτσης, Καρανίκας, Παπδόπουλος Γιαν., Τάτσιος, Κορδάς, Παντελίδης, Φωτογλιδης, Χατζηνικολαϊδης, Αρσενίδης, Μπακαρόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χάτζης, Γλεντής και Ακριτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου