Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Εμφύλιος» στους Αμπελόκηπους ανάμεσα σε Αστέρα και Ρουβικώνα!



Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στο πλαστικό γήπεδο των Αμπελοκήπων, εκεί όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον τυπικά φιλοξενούμενο Ρουβικώνα.

Από την μία ο Αστέρας Αμπελοκήπων του Γιάννη Κατσαρού, έρχεται με φόρα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ρουβικώνα καθώς προέρχεται από οκτώ αγώνες χωρίς ήττα. Ο Αστέρας αν και βρισκόταν με διψήφιο αριθμό πίσω από την πρωτοπόρο Δόξα Αδένδρου, πλέον έχει φτάσει στο -4 από την κορυφή και ελπίζει για το… απίστευτο. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν μάλιστα την παραγωγικότερη επίθεση του ομίλου με 39 γκολ και δείχνουν ότι είναι στα «πάνω» τους. Απέναντι στον Ρουβικώνα θα απουσιάσει ο έμπειρος στόπερ Ρακόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Στον αντίποδα, o Ρουβικώνας είναι και αυτός στα… φόρτε του αφού εδώ και έξι αγώνες παραμένει αήττητος. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα των Αμπελοκήπων είχε καταφέρει να κερδίσει πριν πέντε αγώνες στην αρχή του σερί, την πρωτοπόρο Δόξα Αδένδρου με 5-2. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα μάλιστα αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του, ο Ρετζέπης, ο οποίος ήρθε από την ΑΕ Αμπελοκήπων, για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην επιθετική λειτουργία (35 γκολ).

Σίγουρα πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, ανάμεσα στις δύο παραγωγικότερες επιθέσεις, οι οποίες αγωνίζονται σε ένα γήπεδο που το γνωρίζουν καλά. Άλλωστε, Αστέρας και Ρουβικώνας έχουν κοινή έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου