Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Τελικό: Ο Γιάννης Ιωαννίδης για Περιφερειάρχης!


Είναι τελικό!
Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα διεκδικήσει την Περιφερεια Κεντρικής Μακεδονίας ακόμη κι αν χρειαστεί να αντιπαρατεθεί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα!

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει...σε λίγη ώρα.

Μάλλον από τον ίδιο τον "Ξανθό"!

Φαίνεται ότι το "Γαλάζιο Σύστημα" δεν ανέχεται συμπεριφορές που ξεφεύγουν από τα όρια της πολιτκής ευπρέπειας!

Παράγοντες της Ν.Δ. μας έλεγαν πριν από λίγο ότι ο κύριος λόγος που επιβάλει την "μετακίνηση" του "Τζίτζι" στο Δήμο Θεσσαλονίκης είναι η επικράτηση του στις δημοσκοπήσεις. "Είναι αυτός που κερδίζει σίγουρα τον Μπουτάρη. Επίσης είχε συμφωνήσει πέρυσι ότι θα αφήσει την Περιφέρεια εάν του ζητηθεί για τη μάχη αυτή. Έπρεπε να κρατήσει τον λόγο του", μας είπε συγκεκριμένα.

Η πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα παραμένει αμετακίνητη.

Θεωρεί ότι μπορεί να προχωρήσει και χωρίς τη στήριξη της ΝΔ.

Ωστόσο, φήμες θέλουν τους περισσότερους Περιφερειακούς Συμβούλους να αποχωρήσουν από το πλευρό του το επόμενο δευτερόλεπτο που θα αντιληφθούν ότι θα έρθουν σε σύγκρουση με το κόμμα.

"Εμείς υπογράψαμε ότι θα πάμε με τον Τζιτζικώστα. Αλλά δεν υπογράψαμε πουθενά ότι θα πάμε κόντρα στη Ν.Δ." μας είπε ένας από αυτούς, που θέλησε προς στιγμή να κρατήσει την ανωνυμία του.

Ωστόσο, πολλά είναι τα στελέχη, τα απλά μέλη και οι φίλοι της ΝΔ που κάνουν έκκληση στον Απόστολο Τζιτζικώστα να ξανασκεφθεί την απόφασή του και να δώσει... τόπο στην οργή και να συνταχθεί στο σχήμα που θα κερδίσει τον Μπουτάρη...


ΧΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου