Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Μπράβο στον Ευθύμη Κουλούρη!


Ο ''μπομπέρ'' της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ Ευθύμης Κουλούρης και μαθητής του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, αναμένεται να πάρει προαγωγή, ξεκινώντας προπονήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα με την πρώτη ομάδα.

Ο 18χρονος άσος ο οποίος βρίσκεται στο δικέφαλο και τις Ακαδημίες του, απο το 2009, προερχόμενος απο τον Αετό Σκύδρας, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας ''Γάτα'', το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ''ριχτεί στα βαθιά''.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ αναμένεται οσονούπω, να βαδίσει στα παλιότερα χνάρια του Στέφανου Αθανασιάδη και να πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα του δικέφαλου.

Ήδη ο Χούμπ Στέφενς εκτός απο το ''report'' που έχει λάβει απο το τεχνικό τίμ της ομάδας Νέων, έχει παρακολουθήσει δια ζώσης τον Κουλούρη και κρίνει ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους μεγάλους.

Σκέψη που αναμένεται να οριστικοποιηθεί απο μέρα σε μέρα δεδομένου πως πρόκειται περί ειλημμένης απόφασης απο πλευράς ολλανδού τεχνικού.

Αυτό σημαίνει πως ο Κουλούρης βάζει ''πλώρη'' για το επίσημο ντεμπούτο του στην Super League με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός τεχνικός σκοπεύει επίσης να δώσει και χρόνο συμμετοχής στον διεθνή με την Εθνική Νέων, ώστε να πάρει έξτρα κίνητρα για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να έχει πλέον στόχο την καθιέρωση στην αποστολή της ανδρικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου