Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος (Παπαμιμίκος) είδε τον Γιάννη Ιωαννίδη και δεν φοβήθηκε…

Μόνο από τα πέτα δεν τον άρπαξε τον Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, ο Γιάννης Ιωαννίδης, όταν- πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συναντήθηκε μαζί του, εν εξάλλω καταστάσει, εκτός των κεντρικών γραφείων του κόμματος. Ο Ιωαννίδης, ο οποίος είχε συμφωνήσει την υποψηφιότητά του με τον Αντώνη Σαμαρά, χρεώνει στον Γραμματέα της ΝΔ ότι ουσιαστικά έβαλε πλάτη για να μπορέσει ο (προσωπικός του φίλος) Απόστολος Τζιτζικώστας να ανακοινώσει πρώτος την υποψηφιότητά του. Στελέχη της ΝΔ, μπορεί να μην ασπάζονται το «έβαλε πλάτη» αλλά χρεώνουν στον Παπαμιμίκο λανθασμένο χειρισμό που ουσιαστικά ώθησε τον Τζιτζικώστα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Όπως λένε, παρά το γεγονός ότι του είχε καταστεί σαφές ότι δεν θα στηριχτεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης και του είχε ζητηθεί να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Γραμματέας του κόμματος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του και προκειμένου να τον καθησυχάσει, τον καθησύχασε λέγοντας του ότι τελικά θα πάρει το χρίσμα. Έχοντας υπ όψιν του (προφανώς) και αυτή τη φημολογία, ο Γ. Ιωαννίδης έγινε ταύρος και έσπευσε να του τα ψάλλει εκ του συστάδην. Όσοι είδαν τον κόουτς πριν και μετά τη συνάντησή του με τον Παπαμιμίκο, διαβεβαιώνουν ότι είχαν να τον δουν χρόνια έτσι. Από τότε που κοουτσάριζε όρθιος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν δίσταζε να τα βάζει με τους διαιτητές, δίνοντάς τους το… σακάκι του. 

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η υποψηφιότητα Ιωαννίδη γνωστοποιήθηκε με προσωπική του δήλωση η οποία δεν διανεμήθηκε από τη ΝΔ. newpost.gr

Πηγή: ThessalonikiPress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου