Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ : ΕΛΠΙΔΑ –ΓΑΛΑΞΙΑΣ 3-2


 

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ : ΕΛΠΙΔΑ –ΓΑΛΑΞΙΑΣ 3-2

Πανηγύρισε στο τέλος η Ελπίδα

Αγχωτική νίκη με 3-2 (25-22, 25-16, 17-25, 19-25, 15-13) επί του Γαλαξία πανηγύρισε η Ελπίδα Αμπελοκήπων για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών. Αν και η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση προηγήθηκε με 2-0 στα σετ , κάπου εκεί χαλάρωσε και με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών έδωσε την ευκαιρία στον Γαλαξία πιστέψει στην ανατροπή. Πιο αποτελεσματική και ψύχραιμη όμως στο τάι μπρέικ έφθασε έστω και δύσκολα στη νίκη. 


Ανώτερη σε όλους τους τομείς η Ελπίδα Αμπελοκήπων κατέκτησε το πρώτο σετ 25-22. Ακόμα πιο εύκολα ήρθε το δεύτερο σετ με τους παίκτες του
Γιάννη Κυλίτση να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους και να το κατακτούν με 25-16.

Κάπου εκεί άρχισε να πέφτει ο ρυθμός του αγώνα και με πολλούς από τους αθλητές της Ελπίδας να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (Βασιλειάδης, Καλαιτζής) ο Γαλαξίας επέστρεψε στο παιχνίδι και ισοφάρισε σε 2-2 . Παρόλα αυτά στο τάι μπρέικ ψύχραιμοι οι παίκτες του Γιάννη Κυλίτση πανηγύρισαν δύσκολη νίκη κατακτώντας το πέμπτο σετ με 15-13. 

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ελπίδας Γιάννης Κυλίτσης μετά και το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αντίδραση και τη νίκη της ομάδας του καθώς τόνισε: «Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό προηγηθήκαμε με 2-0 και στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει. Τα παιδιά στο τάι μπρέικ έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη περισσότερο και την πήραν. Οι μεταπτώσεις αυτές οφείλονται στα προβλήματα τραυματισμών. Ο Βασιλειάδης αγωνίζεται με ενοχλήσεις στον ώμο, ο Καλαιτζής με ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ τον Βουλγαρίδη τον χρησιμοποίησα ελάχιστα γιατί εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων έχασε τις προπονήσεις της εβδομάδας που μας πέρασε. Θέλω να συγχαρώ τον Βασιλειάδη για την υπέρβαση που κάνει. Είναι τιμή για την Ελπίδα που έχει εδώ και οκτώ χρόνια έναν τέτοιο αθλητή και για μένα που συνεργάζομαι μαζί του».

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΑΜΟ Γαλαξίας 3-2 (25-22, 25-16, 17-25, 19-25, 15-13)
Ελπίς (Κυλίτσης): Καλαϊτζής, Σαχπατζίδης, Βασιλειάδης, Μπατσαράς, Γκούγκουρας, Τσίκρας, Αλμαλής (λ), Νικολοκάκης, Πρώιος, Κουτσονίκας, Γαβριήλ, Βουλγαρίδης.
ΑΜΟ Γαλαξίας (Μοσχοφίδης): Νικολιδάκης, Μούρτζιος, Κόκκινος, Παραδεισάνος, Βάλλας, Καλπακτσόγλου, Ρωμαλιάδης (λ.), Βανδώρος, Στρούζας, Αδαμάκης.

Στα καθαρά αγωνιστικά του 3ου ομίλου, ξεχώρισαν η νίκη του ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο, η ΜΕΝΤ δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του «φαβορί» μέσα στην έδρα της ΧΑΝΘ. Στο ντέρμπι των ουραγών, η ΑΓΣ Ιωαννίνων πέτυχε την δεύτερη νίκη της με 3-1 επί του Πιερικού.

3ος όμιλος

ΧΑΝΘ - ΜΕΝΤ 0-3 (21-25, 21-25, 12-25)
ΧΑΝΘ (Σδραυκάκης): Ακριτίδης, Ντινόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσαφλιάκας, Τσάρας, Καντιλτσόγλου, Πάντσιος Η. (λ), Δίγγας, Ζαλίδης, Οικονομίδης.
ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Δημητριάδης, Αντυφάκος, Ναζίρης, Σακόγλου, Γεροβασιλείου, Βέλο, Μελιδώνης (λ), Τσακογιάννης (λ), Χρυσαφής, Πιπέργιας, Μπουδούρογλου, Παπαντωνίου.

ΣΠΑ Καρδίτσας - Μέγας Αλέξανδρος 3-0 (25-17, 25-13, 25-15)
ΣΠΑ Καρδίτσας (Ρόνζι Λορέντζο):Βασιλάκος, Παπαγεωργίου, Αλεξίου Αθ., Χήρας, Νεδηλάκης, Καραγκιόζης, Ντάκουρης (λ), Μαλλιώρας, Τρέμας, Τριπογιώργος.
Μέγας Αλέξανδρος (Γζουντέλης): Ρούσσος, Ρεμπούτζιας, Στοϊλούδης, Παλέντζας, Μπουφίδης, Κοντογιάννης, Καψαμπέλης (λ), Χατζηπαρασκευάς, Αραμπατζής, Δημητριάδης, Σβάρνας, 

ΑΓΣ Ιωαννίνων - Πιερικός 3-1 (23-25, 25-15, 25-13, 25-17)
ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Αποστόλου, Μπαξεβάνης, Μάντζιος, Κλούρας, Οικονόμου, Γεωργάκης, Μότσιος (λ), Παπαργύρης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης,
Πιερικός (Σαρρής): Σαρρής, Γερομίχαλος, Γιατσίδης, Κρομμύδας, Μπατζαράς, Χρυσικός, Μαρινόπουλος (λ), ΛΚαλιάκος, Ξενλιδης

Ορεστιάδα - Αίας Ευόσμου 3-1 (25-21, 26-28, 25-21, 25-10)
Ορεστιάδα (Τσιακμάκης): Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Κουλαξίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης (λ).
Αίας Εύοσμου (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Καβαδάς, Ιωακειμίδης, Καψιμάλης, Βαφέας, Σακελαρίδης, Κνάπεκ (λ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου