Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

"Έκλεισαν" οι τρεις θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Κ. Μακεδονίας

Σε λίγη ώρα πρόκειται να ανακοινωθούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι τρεις θεματικοί αντιπεριφερειάρχες. Τα ονόματα που έχει επιλέξει ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι οι...

Θεοφάνης Παπάς, Τζελίνα Μακραντωνάκη και Νανά Αηδονά.

Με αφορμή τον ορισμό των τριών νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους τρεις νέους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες που ορίστηκαν σήμερα. Είμαι βέβαιος πως η Αθηνά Αηδονά, η Τζελίνα Μακραντωνάκη και οΘεοφάνης Παπάς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα δικαιώσουν τις αυξημένες προσδοκίες των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία θα αντισταθούν στην επιχειρούμενη προσπάθεια στοχοποίησης και συρρίκνωσης της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, θα συνεχίσουν το τεράστιο έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -έργο ουσίας και προοπτικής- και θα βρεθούν στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την κρίση, προσφέροντας λύσεις.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους!»

1 σχόλιο:

  1. φαγατε τον ψωμιαδη σε λιγο καιρο θα τρωτε τα νυχια σας παρεα με τον προδοτη.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.{αντωνακη το καπελακη σου κ μπουλο}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή