Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Έκοψαν και φέτος την πίτα τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Αμπελοκήπων στα γραφεία του συλλόγου στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στην αίθουσα "Στέλιος Αμπάνης". Περισσότεροι από 80 καλεσμένοι παρευρέθηκαν για να τιμήσουν το σύλλογο. Μεταξύ των επισήμων ήταν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Καζαντζίδης, Αλέκος Κουσενίδης και Μανώλης Ιωαννίδης, ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Αμπελοκήπων Γιάννης Γεννηματάς, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΜ Νίκος Φιλιππιάδης, ο Παναγιώτης Ψωμίαδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Κούης κ.α.

Εκ μέρους της ΕΠΣΜ χαιρέτησε την εκδήλωση ο Νίκος Φιλιππιάδης λέγοντας τα εξής:

Φιλιππιάδης-Ιωαννίδης
"Αγαπητέ κ. Πρόεδρε των Βετεράνων Αμπελοκήπων, σας μεταφέρω τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προέδρου μας Βαγγέλη Γραμμένου και όλων των μελών της διοίκησης. Η ΕΠΣΜ τιμά πάντα τους καλύτερους και μέσα σε αυτούς είστε και εσείς, ίσως και οι πρώτοι. Προσωπικά σας ευχαριστώ που πάντα με προσκαλείτε και με πολύ χαρά ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα σας. Είμαι κοντά στη σεμνή εκδήλωσή της κοπής της βασιλόπιτας. Είμαι κοντά γιατί αγαπώ το Δήμαρχο σας και γιατί αγαπώ το δήμος σας, διότι έχω εδώ φίλους και συγγενείς. 

Άλλωστε από εδώ ξεκίνησαν μεγάλα ονόματα της διαιτησίας με τη δική τους λαμπερή ιστορία... Αντώνης Βασάρας, Γιάννης Ιωαννίδης, Δ. Δίλζας, Αύγουστος Σαπατακίδης κ.α. 

Εσένα, πρόεδρε, Στέλιο Αμπάνη σε θαύμαζα σαν ποδοσφαιριστή για τα πλούσια ποδοσφαιρικά σου προσόντα και κυρίως για το ήθος σου. Τώρα σε θαυμάζω και από τη θέση του προέδρου γιατί δημιουργήσατε έναν νοικοκυρεμένο σύλλογο με μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Συγχαρητήρια σε
εσάς και τους συνεργάτες σας. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας, ο Θεός να σας ευλογεί. Ευχαριστώ πολύ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου