Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μεγάλη πορεία Οπαδών του ΠΑΟΚ


Συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και στη συνέχεια πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 στις 5 μμ.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν πορεία αλληλεγγύης για τους φίλους της ομάδας που..παραμένουν προφυλακισμένοι μετά την έφοδο των αστυνομικών αρχών σε συνδέσμους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ.
«Τις εβδομάδες που μεσολάβησαν μεταξύ της προηγούμενης ανακοίνωσης των Σ.Φ. ΠΑΟΚ και της παρούσας, με θέμα την παρατεταμένη προφυλάκιση των συνοπαδών μας και τη στοχοποίηση που έχει υποστεί μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας μας, δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αντιθέτως, η στάση της αστυνομίας γίνεται συνεχώς πιο επιθετική απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ, με αποκορύφωμα την αντιμετώπιση της πορείας στις 13/01/2013 Παράλληλα, συνεχίζουν να βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές οπαδοί μας, να προσάγονται συνεχώς άτομα στην ασφάλεια (δεχόμενοι την περιποίηση των αρμοδίων), και να περνούν κατά δεκάδες την πόρτα του ανακριτή άνθρωποι που έκαναν το έγκλημα να έχουν κινητό τηλέφωνο…
Επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά κίνημα…
Επειδή με τη στοχοποίηση του κόσμου μας πλήττεται πάνω απ’ όλα ο ίδιος ο σύλλογος…
Επειδή εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (οι ίδιοι και οι οικογένειές τους) ταλαιπωρούνται ακόμα από μια ιστορία δίχως αρχή και τέλος…
Επειδή η θέση των οπαδών μας είναι στις κερκίδες των γηπέδων που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ και όχι στις φυλακές και τα αστυνομικά τμήματα…
Και επειδή υπάρχουν χιλιάδες ακόμα «επειδή», οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας μας σε νέα πορεία αλληλεγγύης.
Ο αγώνας ενάντια στον εμπαιγμό και την αδικία που βιώνουμε είναι απαραίτητος και θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση. Το σημείο συνάντησης είναι ο Λευκός Πύργος, την Κυριακή 17/3 στις 17.00. Θα ακολουθήσει πορεία προς το ΝΑΟ της ΤΟΥΜΠΑΣ, για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Η παρουσία όλων των συνδεσμιτών και φυσικά του απλού κόσμου του ΠΑΟΚ κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
ΥΓ. Καλούμε τον κόσμο που θα παραβρεθεί στη συγκέντρωση να κρατήσει την ψυχραιμία του σε κάθε περίπτωση και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου