Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ


Δελτία Τύπου (Ενημέρωση Πολιτών)

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις 
Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις συγκεκριμένα στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης: Βενιζέλου - Κυρίμη, Κομνηνών, Περικλέους, Δελφών και στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων οδός Γενναδίου. Επίσης συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις και σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου μας.


ΜΑΓΙΚΟΙ ΗΧΟΙ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ "ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2013" 

Μια υπέροχη βραδιά με μαγικούς ήχους έντεχνης μουσικής, ταξίδεψε όλους όσους παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων. Ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συναυλία με τη Λιζέτα Καλημέρη και τους συνεργάτες της, ζωντάνεψε κάτω από τους ήχους έντεχνης και λαϊκής μουσικής και ....

ΚΛΟΠΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου απέστειλλε συνημμένες δύο (2) πλήρεις δικογραφίες με αποσπάσματα καταδικαστικών αποφάσεων κατά αλλοδαπών (Βουλγάρων) κλεπτών ανακυκλώσιμων υλικών του δήμου μας, προς τον
Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσ/νικης, το Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Πρόεδρο Επιτροπής Θεσμών και Ισότητας, Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας (ΠΚΜ), Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) ΠΚΜ.

ΝΕΑ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΑ,ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΗΡΙΟΥ, ΒΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 

Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του νέου διδακτηρίου του 3ου Δημοτικου Σχολείου Μενεμένης (περιοχή Αγ. Νεκταρίου – Δενδροπόταμος). Το συγκεκριμένο διδακτήριο αναμένεται να αποπερατωθεί τον Ιανουάριο 2014. Ταυτόχρονα εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες κατεδαφίσεις του παλαιού προκατασκευασμένου (1971 από τη ΜΟΜΑ) διδακτηρίου.Αποπερατώθηκε και θα λειτουργήσει κανονικά απο την πρώτη μέρα της σχολικής περιόδου 2013-2014, δηλαδή στις 11.9.2013, το καινούργιο διδακτήριο στο οποίο θα στεγασθούν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης αλλά προσωρινά και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης, μέχρι να αποπερατωθεί το δικό του διδακτηρίο. Επίσης πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες βαφών και συντηρήσεων σε όλα τα σχολεία του Δήμου. Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο Μενεμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου