Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης


Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18.00 θα διεξαχθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Ε.Γ. Μίκρας η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Τα θέματα αυτής θα είναι:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

2. Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου - Απολογισμός

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Ερωτήσεις - Προτάσεις - Τοποθετήσεις

5. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου

6. Εκλογή τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής

7. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

8. Προτάσεις υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο

9. Αρχαιρεσίες δια 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και 5 αναπληρωματικά

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα διεξαχθεί με τα ίδια θέματα, στις 19.00μμ, οπότε θεωρείται απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα. Οι υποψηφιότητες των μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβληθούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Επίσης, μπορούν να υποβληθούν μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου: thessalonikimaxibasketball@gmail.com.

Καλούνται οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση και με την παρουσία τους, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις τους, να συνδράμουν στο έργο του Συνδέσμου μας.

MAXIDAY: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Με τη συμμετοχή ομάδων που εκπροσώπησαν τα ελληνικά χρώματα στη μεγαλύτερη διοργάνωση μπάσκετ στον ελληνικό χώρο, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων 2013, θα γιορτασθεί φέτος η Ημέρα του Βετεράνου Μπασκετμπολίστα (MAXIDAY). Το Σάββατο, στις 28 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, ομάδες βετεράνων του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης, θα πάρουν μέρος στη γιορτή που διοργανώνει ο Σύνδεσμος και θα ακολουθήσει το «Παγκόσμιο», το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία τον περασμένο Ιούλιο. Η αυλαία ανοίγει στις 16.30 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα Α΄. 

Ανοίγει ουσιαστικά την αγωνιστική περίοδο 2013-14, που περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις εντός Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια, τουρνουά τα Χριστούγεννα και το 21ο Πρωτάθλημα Βετεράνων τον επόμενο Μάιο- Ιούνιο. 

Το πρόγραμμα της MAXIDAY:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Γήπεδο: Μίκρας Α΄

16:30 Αγώνας ανδρών >55 ετών

18:00 Αγώνας γυναικών

19:30 Αγώνας 35+ - 45+

21:00 Αγώνας 45+ - 50+

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου