Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πλάνο «αναγέννησης» από τον Σαββίδη


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να φτάσει σήμερα στη συμπρωτεύουσα
Στους ρυθμούς του Europa League και της εκδήλωσης που έχει οργανώσει ο Ιβάν Σαββίδης, λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ Καραγκάντι, κινούνται στη Θεσσαλονίκη.

Όλα είναι πλέον έτοιμα για την εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου ο ομογενής επιχειρηματίας θα προχωρήσει στην παρουσίαση του προγράμματος «για την αναγέννηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και τις ευεργετικές κοινωνικές επιδράσεις που θα έχει αυτό προς την ελληνική κοινωνία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να φτάσει σήμερα στη συμπρωτεύουσα, ώστε να προετοιμαστούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης, η οποία θα προηγηθεί του αγώνα με τους Καζάκους.

Ο Σαββίδης πρόκειται να υποσχεθεί τη δημιουργία θέσεων εργασίας και για αυτό τον λόγο σκοπεύει να ζητήσει τη στήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων στο πλάνο που θα παρουσιάσει.

Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει λόγο για επένδυση ύψους 50 εκατ. ευρώ που θα αφορά προπονητικές εγκαταστάσεις.

Επίσης, έχει τονίσει ότι δεν θέλει να πάρει την ομάδα από τη φυσική της έδρα, την Τούμπα, και όλα δείχνουν ότι αυτά τα δύο θέματα θα είναι δύο από τα βασικά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Από εκεί και πέρα, ο ομογενής επιχειρηματίας επιθυμεί να εκμισθώσει για τα επόμενα 35 χρόνια το «Μακεδονία Παλλάς», αν και ο σχετικό διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη φέρνει στο προσκήνιο και άλλη μία πρόταση (όχι καλύτερη από εκείνη του Σαββίδη). Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου