Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΡΑΜΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΝΩΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητά μας παιδιά. Έχετε ενταχθεί στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης της ομάδας Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια περίοδο αναγέννησης, μετά από μια μεγάλη περίοδο επιτυχιών. 

Επιθυμία και στόχος μας είναι να εργαστούμε σκληρά, προγραμματισμένα ώστε να συμμετέχουμε και εμείς στις επιτυχίες της ομάδας. Κορμός του Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, τα σχέδιά μας μακρόπνοα. Για να πετύχουμε, χρειαζόμαστε

ΟΡΑΜΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΝΩΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Χρειαζόμαστε όμως και τη δική σας συνεργασία, βοήθεια και κατανόηση σε όλη αυτήν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Μια ερασιτεχνική ομάδα ή μια ιδιωτική ακαδημία κάνει μαζικό αθλητισμό και δέχεται όλα τα παιδιά που το επιθυμούν να ενταχθούν σ’ αυτήν. Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων και η προώθησή τους σε μεγάλες κατηγορίες. Τα παιδιά που προσπαθούν και βελτιώνονται θα ανταμείβονται, με την προώθησή τους σε ανώτερο επίπεδο προπονήσεων, και αντίστοιχα, τα παιδιά, που για κάποιο λόγο δεν εξελίσσονται, αδιαφορούν ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τους ρυθμούς των τμημάτων, θα μετακινούνται στη β’ ομάδα. Στόχος μας είναι να υπάρχει δικαιοσύνη και κίνητρο συνεχούς προσπάθειας, βελτίωσης του κάθε παιδιού. Επιθυμία μας είναι να παραμείνουν τα παιδιά στον Ηρακλή Αμπελοκήπων γιατί θα είναι ικανοποιημένα από το επίπεδο λειτουργίας-οργάνωσης, από το οικογενειακό κλίμα, από το άνοιγμα προοπτικών μέσα από την προώθηση στην ανδρική ομάδα και από εκεί σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.


Η μηνιαία συνδρομή θα είναι 20 ευρώ και η πληρωμή θα γίνεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα (1-5 κάθε μήνα) για να διευκολύνεται η εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας. Η συνδρομή θα πληρώνεται στον

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου από τις




Τα παιδιά θα ελεγχθούν όλα από γιατρό καρδιολόγο της ομάδας χωρίς να επιβαρύνονται οι γονείς.




Η ποδοσφαιρική χρονιά αρχίζει από τις 1 Σεπτεμβρίου 2013 και τελειώνει στις 30 Ιουνίου 2014.




Τα γήπεδα και οι ώρες προπόνησης θα γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα και δεν δύνανται αλλαγές.




Θα υπάρχει προπονητής τερματοφυλάκων και θα προπονούνται σε ατομικό επίπεδο.




Το πρόγραμμα των αγώνων θα καθορίζεται ανάλογα με τους αγώνες.




Οι γονείς δε θα επιβαρυνθούν οικονομικά για το ρουχισμό. Θα δοθούν στολές προπόνησης στα μικρά τμήματα, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν.




Οι τερματοφύλακες όλων των τμημάτων θα κάνουν ατομική προπόνηση κάθε Δευτέρα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της μεγάλης ομάδας του Ηρακλή Αμπελοκήπων.




Παρακαλούμε και επιμένουμε τα παιδιά να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Ακαδημίας




Η συνεχής επαφή-συνεργασία με τους προπονητές κρίνεται σημαντική και απαραίτητη. Σε περίπτωση απουσίας από κάποια εκδήλωση της ομάδας, σας παρακαλούμε να ενημερώνετε έγκαιρα τηλεφωνικά τους προπονητές.




Φροντίστε τα παιδιά να έχουν μαζί τους στην τσάντα τους πετσέτα και ρούχα για να αλλάζουν μετά από την προπόνηση ή τον αγώνα.




Τα παιδιά των τμημάτων ΒΑΒΒΙΝΙ-PRO JUNIOR-JUNIOR και ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ να έχουν σε κάθε προπόνηση την μπάλα τους.




Ο Πρόεδρος Ζαντόπουλος Ιωάννης και το προπονητικό team της ακαδημίας : Mπέλλος Ιωάννης 6974142091, Ρουσιαμάνης Άγγελος 6973314262, Γεωργιτζίκης Κώστας 698656805

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου